Aurimo šašlykas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kiaulienos sprandinė
1 vienetas svogūnai
1 vienetas citrinos (pipirai)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek citrinos (pipirai)
šiek tiek prieskoniai (šašlykams)
šiek tiek kefyras (2,5-3,2%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaulienos sprandinę supjaustykite didesniais gabalais, tada supilkite citrininių pipirų 15 g , juodųjų pipirų pagal skonį 10g-15 g arba 2-3 arbatinius šaukštelius, žiupsnelį druskos ir šašlyko prieskonių ( KOTANYI ) pusė pakelio.Viską gerai, labai gerai išmaišome.Paskiau dedame supjaustytus svogūnus ir išspaudžiame visą citriną kiek tik įmanoma ir vėl viską gerai išmaišome ir paliekame įsigerti 15 min.Po 15 min supilam visą pakelį kefyro ir vėl viską gerai išmaišome, kad labai gerai įsigertų ir dedam į šaldytuvą 15 val .Geriausia gaminti iš vakaro.

Kepimas: šašlykus sumaunam ant iešmo ,kad būtų prigludę vienas prie kito, galit net suspausti kiek įmanoma, kad tik nebūtų tarpų ,nes sultys skaniausios išbėgs :) ir kepam 30-40 min ant gerų žarijų .(SKANAUS)

Populiariausi receptai šią savaitę

Aurimo šašlykas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulienos sprandinę supjaustykite didesniais gabalais, tada supilkite citrininių pipirų 15 g , juodųjų pipirų pagal skonį 10g-15 g arba 2-3 arbatinius šaukštelius, žiupsnelį druskos ir šašlyko prieskonių ( KOTANYI ) pusė pakelio.Viską gerai, labai gerai išmaišome.Paskiau dedame supjaustytus svogūnus ir išspaudžiame visą citriną kiek tik įmanoma ir vėl viską gerai išmaišome ir paliekame įsigerti 15 min.Po 15 min supilam visą pakelį kefyro ir vėl viską gerai išmaišome, kad labai gerai įsigertų ir dedam į šaldytuvą 15 val .Geriausia gaminti iš vakaro.

Kepimas: šašlykus sumaunam ant iešmo ,kad būtų prigludę vienas prie kito, galit net suspausti kiek įmanoma, kad tik nebūtų tarpų ,nes sultys skaniausios išbėgs :) ir kepam 30-40 min ant gerų žarijų .(SKANAUS)

Reklama:

Komentarai (2)


  • staska 2013-07-14 23:21

    labai idomus ir skanus receptas. tikrai pabandysiu. o kas ten raso matomai kaimo ir visiskai neispruses zmogus!!!


  • (anonimas) 2011-08-16 16:27

    Nieko gero !!! labai jau senas receptas !!!


Daugiau receptų