
1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | citrinos (pipirai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinos (pipirai) |
šiek tiek | prieskoniai (šašlykams) |
šiek tiek | kefyras (2,5-3,2%) |
Kepimas: šašlykus sumaunam ant iešmo ,kad būtų prigludę vienas prie kito, galit net suspausti kiek įmanoma, kad tik nebūtų tarpų ,nes sultys skaniausios išbėgs :) ir kepam 30-40 min ant gerų žarijų .(SKANAUS)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Vikšrų vakarienė
-
Medžiotojų šašlykai
-
Guliašas su šafranu
-
Aštroki šašlykai
-
Mėsos apkepas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kukuliai
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Keptas jautienos kumpis
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kepenys su mandarinais
Aurimo šašlykas

- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinos, pipirai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Citrinos, pipirai
- Prieskoniai, šašlykams
- Kefyras, 2,5-3,2%
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę supjaustykite didesniais gabalais, tada supilkite citrininių pipirų 15 g , juodųjų pipirų pagal skonį 10g-15 g arba 2-3 arbatinius šaukštelius, žiupsnelį druskos ir šašlyko prieskonių ( KOTANYI ) pusė pakelio.Viską gerai, labai gerai išmaišome.Paskiau dedame supjaustytus svogūnus ir išspaudžiame visą citriną kiek tik įmanoma ir vėl viską gerai išmaišome ir paliekame įsigerti 15 min.Po 15 min supilam visą pakelį kefyro ir vėl viską gerai išmaišome, kad labai gerai įsigertų ir dedam į šaldytuvą 15 val .Geriausia gaminti iš vakaro.
Kepimas: šašlykus sumaunam ant iešmo ,kad būtų prigludę vienas prie kito, galit net suspausti kiek įmanoma, kad tik nebūtų tarpų ,nes sultys skaniausios išbėgs :) ir kepam 30-40 min ant gerų žarijų .(SKANAUS)
Komentarai (4)
-
staska
2013-07-14 23:21
labai idomus ir skanus receptas. tikrai pabandysiu. o kas ten raso matomai kaimo ir visiskai neispruses zmogus!!!
-
(anonimas)
2011-08-16 16:27
Nieko gero !!! labai jau senas receptas !!!