Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.

Vyniotinis Kubilas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
4 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Šašlykai gurmanams
-
Mėsos apkepas
-
Guliašas su šafranu
-
Mėsos kukuliukai
-
Jautienos šašlykas
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Virta šerniena
-
Kėdainių maltinis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kotletai lenkiškai
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Įdaryta veršiena
-
Aluje troškinta jautiena
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Veršienos pjausniai
-
Šutinta stirniena
Vyniotinis Kubilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...