Vyniotinis Kubilas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų kiaulienos nugarinė
4 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių) (tirpinti)
1 vienetas kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
1.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.

Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.

Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.

Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis Kubilas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.

Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.

Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.

Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų