Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.

Vyniotinis Kubilas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
4 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai su įdaru
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Čili jautienos gaminimas
-
Naminės dešrelės
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Apkepta virta karka
-
Kepta triušiena
-
Basturma
-
Šutinta kiškiena
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kotletukai šventiškai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kotletukai ant laužo
-
Steikai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
Vyniotinis Kubilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...