Totoriški avienos maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos |
| 3 vienetai | batonas (riekės) |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais padažais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kepenys su mandarinais
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kiaulienos karka
-
Kepsniai su sūriu
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kepta triušiena
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Rostbifas
-
Troškinta veršiena
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Smaližių liežuvis
-
Sultingas šnicelis
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Steikas
-
Šveicariška veršiena
Totoriški avienos maltiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
800 gramų -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais padažais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gražina
2011-03-09 11:45
Atsiprašau, bet jei naudojami kiaulių taukai, tai patiekalas iš principo negali būti totoriškas. Tai jau turbūt lietuviška "modifikacija"
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
