
Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastieji šašlykai
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Ėrienos šašlykas
-
Kiaulienos kotletai
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Steikai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Italijos kukuliai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Musak
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Liežuvis su grybais
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...