
Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kiauliena su imbieru
-
Aštrus guliašas
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Keptas jautienos kumpis
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Ėrienos šašlykas
-
Karališkas kepsnys
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Šašlykai vyno marinate
-
Keptas kiškis
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kiniškos šventės namuose
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsniukai folijoje
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Virtos veršelio kojos
-
Strėvos suktinis kitaip
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...