Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
| 1 vienetas | poras |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Kibinai "Su meile"
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Keptas kumpis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Malta mėsa tešloje
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Pyragas su kukuliais
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Stirnienos kumpis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
