
Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta menkė
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Kukuliukai švediškai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Kepsniai su ananasais
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Virtos veršelio kojos
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Mėsos kukuliukai
-
Keptas paršelis
-
Sprandinės kepsnys
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Tradiciniai šašlykai
-
Šašlykai su majonezu
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...