| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | aitriosios paprikos (malti) |
| 0.5 litro | alaus (tamsus) |
| 1 | kiauliena |
| 2 vienetai | svogūnai (dideli) |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 100 mililitrų | acto |
Svogūnus sumalti per mėsmalę arba sutarkuoti burokine tarka, šią masę supilti į mėsą ir vėl palaikyti 30 min.
Pilam acto, alaus, įdedam majonezo ir viską gerai išmaišom. Jau po kokių 4 val galima kepti. Kam patinka aštriai, tam tiks. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šveicariška veršiena
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kotletukai šventiškai
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Jautienos vyniotiniai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Paprasti balandėliai
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Įdaryti burokėliai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kotletukai su morkomis
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Virtos kiaulės kojos
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Musak
Aštroki šašlykai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aitrioji paprika, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Alus, tamsus,
0.5 litro -
Kiauliena,
1 -
Svogūnai, dideli,
2 vienetai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti gabalėliais, supilti druską ir pipirus. Kokį pusvalandį palaikyti, kad įsigertų.
Svogūnus sumalti per mėsmalę arba sutarkuoti burokine tarka, šią masę supilti į mėsą ir vėl palaikyti 30 min.
Pilam acto, alaus, įdedam majonezo ir viską gerai išmaišom. Jau po kokių 4 val galima kepti. Kam patinka aštriai, tam tiks. Skanaus.
Komentarai (33)
-
Li
2017-06-30 11:54
Druska dedama pries pat kepant, tada mesa sultingesne. Garantuotai nes isbandyta daug kartu.
-
denisas
2011-04-20 20:03
parasyk kiek ko dedam ;-)
-
xxxxxxxxxxxx
2011-04-12 19:29
kaip skanu %-) .mes visa vasara valgem.
-
Arturas
2011-04-03 17:45
:super: tikrai skanu,bet vietoj majonezo ir alaus pabandyk idet suaksta adzikos,stipriai ismaigyt mesa,uzpilti aliejumi,vel gerai ismaigyti ir juos gali kepti po pusvalandzio.astrus,minksti ir sultingi.
-
laura
2011-04-03 12:03
m... kaip skanu :super2: :-) :-)
-
ever
2011-03-26 20:55
super :super: :super: dar receptu panasiu!
-
zaneta
2010-12-16 21:11
Dekui,dekui ;-)
-
leonardas
2010-11-09 17:13
buvo daug skanu ir pakankamai :super: :super: :-) :-)
-
svaika
2010-09-13 18:05
garstycios nesijauce visai,tik duoda skanu sultiny
;-) :super:
-
svaika
2010-09-13 01:44
sveiki gurmanai jo receptas neblogas ziaurei,skanus dar prieto pacio garstyciu ydekit gera sauksta,,vatada bus skonis :super:
