Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
Nugarinė ant grotelių
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 200 gramų | jautiena (nugarinė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska (Maldon) |
| 1 žiupsnelis | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Šašlykai alaus marinate
-
Triušienos kukuliai
-
Vyne troškintas triušis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Jautienos čenakai
-
Virtos naminės dešrelės
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Veršienos pjausniai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Kukuliai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kiaulienos šašlykai
Nugarinė ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jautiena, nugarinė,
200 gramų -
Druska, Maldon,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai, juodieji, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-02 12:58
Nesamomė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
