Nugarinė ant grotelių
AUTORIUS:
Lina Savickiene
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų jautiena (nugarinė)
1 arbatinis šaukštelis druska (Maldon)
1 žiupsnelis pipirai (juodieji, malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.

Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).

Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Nugarinė ant grotelių

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.

Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).

Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)

Receptą atsiuntė Lina Savickiene
Reklama:

Komentarai (1)


  • renata 2015-03-02 12:58

    Nesamomė


Daugiau receptų