Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)

Nugarinė ant grotelių
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | jautiena (nugarinė) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (Maldon) |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grill dešrelės
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Jautienos cimesas
-
Bulvių patiekalas
-
Naminiai hamburgeriai
-
Sotieji zrazai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Strėvos suktinis
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kiauliena grill
-
Guliašas su šafranu
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kotletai
-
Kiaulienos muštinis
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Įdarytos parikos
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Jautiena kiniškai
Nugarinė ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jautiena, nugarinė,
200 gramų -
Druska, Maldon,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai, juodieji, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-02 12:58
Nesamomė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...