Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
Nugarinė ant grotelių
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 200 gramų | jautiena (nugarinė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska (Maldon) |
| 1 žiupsnelis | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Neįprasti šašlykai
-
Rostbifas
-
Sultingi šašlykai
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Ežero šašlykas
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kotletai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Kiaulienos šašlykai greitai
Nugarinė ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jautiena, nugarinė,
200 gramų -
Druska, Maldon,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai, juodieji, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-02 12:58
Nesamomė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
