Jautienos filė kepsnio gaminimas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
1 stiklinė | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamas jautienos filė kepsnys prancūziškai. Pateikiama anglų kalba.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Aluje troškinta jautiena
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Guliašiukas
- Kepta aviena
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Kepti inkstai
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Apkepas „La Graikija“
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Sibiro koldūnai
- Įdarytos parikos
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kiaulienos kotletai
- Kotletai
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Šašlykiukai storuliukams
- Gardūs veršienos karbonadai
Jautienos filė kepsnio gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamas jautienos filė kepsnys prancūziškai. Pateikiama anglų kalba.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...