
Jautienos filė kepsnio gaminimas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
1 stiklinė | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamas jautienos filė kepsnys prancūziškai. Pateikiama anglų kalba.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtiniai su mėsa
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Įdaryta cukinija
-
Kotletukai
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Armėniški arba mini mantai
-
Mūsų šašlikas
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kukuliai su padažu
-
Avienos šonkauliukai
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Medžiotojų šašlykai
-
Mėsos kepsnys su grybais
Jautienos filė kepsnio gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamas jautienos filė kepsnys prancūziškai. Pateikiama anglų kalba.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...