Jautienos filė kepsnio gaminimas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
| 1 stiklinė | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamas jautienos filė kepsnys prancūziškai. Pateikiama anglų kalba.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Škotiški kiaušiniai
-
Lengvas Zuikis
-
Jautienos kotletukai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Naminės dešrelės
-
Kepti inkstai
-
Musak
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
Jautienos filė kepsnio gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamas jautienos filė kepsnys prancūziškai. Pateikiama anglų kalba.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
