Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.

Kopūstainiai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (baltagūžis) |
250 gramų | jautiena (malta) |
250 gramų | kiauliena (malta) |
50 gramų | razinos |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | bandelės (apvali) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pienas (bandelės mirkymui) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | sultinys |
0.5 stiklinės | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kiaulienos kotletai
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Musak
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Keptas jautienos kumpis
Kopūstainiai su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, baltagūžis,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
250 gramų -
Kiauliena, malta,
250 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bandelės, apvali,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pienas, bandelės mirkymui
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...