Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.

Kopūstainiai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (baltagūžis) |
250 gramų | jautiena (malta) |
250 gramų | kiauliena (malta) |
50 gramų | razinos |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | bandelės (apvali) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pienas (bandelės mirkymui) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | sultinys |
0.5 stiklinės | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepsniukai folijoje
-
Įdaryta cukinija
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Šernienos kepsnys
-
Keptas kumpis
-
Kiaulienos guliašas
-
Kepsniai su ananasais
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Čipolino galvelės
-
Ekspress šašlykai
-
Kukuliukai švediškai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Sibiro koldūnai
-
Malta mėsa tešloje
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kepenėlės su vaisiais
Kopūstainiai su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, baltagūžis,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
250 gramų -
Kiauliena, malta,
250 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bandelės, apvali,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pienas, bandelės mirkymui
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...