Kopūstainiai su mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas kopūstai (baltagūžis)
250 gramų jautiena (malta)
250 gramų kiauliena (malta)
50 gramų razinos
1 valgomasis šaukštas margarinas
1 vienetas svogūnai
1 vienetas bandelės (apvali)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
šiek tiek pienas (bandelės mirkymui)
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
2 stiklinės sultinys
0.5 stiklinės citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstainiai su mėsa

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų