![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (virta) |
15 gramų | sviestas |
100 gramų | grietinė |
15 gramų | miltai |
30 gramų | razinos |
100 gramų | obuoliai |
15 gramų | krapai |
300 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais. Iš miltų, grietinės bei sultinio padaryti padažą. Razinas užmirkti pusvalandžiui. Obuolius bei razinas supjaustyti.
2.
Į keptuvę dėti sviestą ir truputi vandens. Dėti mėsą, gardinti druska, ant viršaus obuolius su razinomis ir patroškinti 5 minutės. Įpilti padažą ir dar troškinti 15 minučių. Prieš tiekiant pabarstyti smulkiai supjaustytais krapais. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Suadytas karbonadas
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Neringos kepsnys
-
Kotletukai
-
Aurimo šašlykas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepsnys su makaronais
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Naminiai mėsainiai
-
Strėvos suktinis
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Rostbifas
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Skanus šašlykiukas
-
Kiaulienos troškinys
-
Keptos kepenėlės
-
Stirnos nugarinė
-
Lengvas Zuikis
-
Vyne troškintas triušis
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, virta,
500 gramų -
Sviestas,
15 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Miltai,
15 gramų -
Razinos,
30 gramų -
Obuoliai,
100 gramų -
Krapai,
15 gramų -
Sultinys,
300 mililitrų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais. Iš miltų, grietinės bei sultinio padaryti padažą. Razinas užmirkti pusvalandžiui. Obuolius bei razinas supjaustyti.
Į keptuvę dėti sviestą ir truputi vandens. Dėti mėsą, gardinti druska, ant viršaus obuolius su razinomis ir patroškinti 5 minutės. Įpilti padažą ir dar troškinti 15 minučių. Prieš tiekiant pabarstyti smulkiai supjaustytais krapais. Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...