Kefyro pyragas Zebriukas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1.5 stiklinės | kefyras |
1.5 stiklinės | cukrus |
2 stiklinės | miltai |
1 stiklinė | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
6 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaušinį su cukrumi išmaišyti. Įpilti 1,5 stiklinės kefyro sumaišyto su soda.
2.
Įpilti aliejaus į masę, suberti miltus ir viską sumaišyti. Turite gauti visiškai vientisą grietinės tirštumo tešlą.
3.
Norint pakeisti pyrago spalvą, padalinti į 2 dalis ir vienoje pridėti kakavos ir išmaišyti.
4.
Įpilti į skardą, pateptą svietu, ir pabarstyta trupiniais.
5.
Per pirmąsias 30 – 40 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nesukristų.
6.
Kepti 1 val. 20 min., iki 180°C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
- Obuolių pyragas su riešutais
- Pyragas prie sultinio ar sriubos
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Vištienos pyragas su grybais
- Aguonų vyniotinukai
- Pyragas „Sniego senis“
- Rabarbarų pyragas
- Kriaušių pyragas
- Varškės plokštainis
- Jogurtinis pyragas
- Citrininis riešutinis keksas
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Šimtalapis su razinomis
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Obuolių pyragas
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Pyragas „paprastutis“
- Šokoladinis kriaušių pyragas
- Slyvų pyragas
Kefyro pyragas Zebriukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kefyras,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Miltai,
2 stiklinės -
Aliejus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kakava,
6 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Kiaušinį su cukrumi išmaišyti. Įpilti 1,5 stiklinės kefyro sumaišyto su soda.
Įpilti aliejaus į masę, suberti miltus ir viską sumaišyti. Turite gauti visiškai vientisą grietinės tirštumo tešlą.
Norint pakeisti pyrago spalvą, padalinti į 2 dalis ir vienoje pridėti kakavos ir išmaišyti.
Įpilti į skardą, pateptą svietu, ir pabarstyta trupiniais.
Per pirmąsias 30 – 40 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nesukristų.
Kepti 1 val. 20 min., iki 180°C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ona
2016-09-04 15:55
Skanus ir grazus zebras ;}}}
-
Vaiva
2016-09-02 21:25
purus ir labai minkstas pyragas :)
-
R.
2016-09-02 09:45
Skanumelis!!! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...