Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).

Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvis tešloje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies šašlykai
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Žuvies blynukai
-
Šamų kotletukai
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta lašiša tešloje
-
Rūkytas Karpis
-
Skumbrė pievagrybių padaže
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...