Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).

Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkė su apelsinais
-
Omarai
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Silkė pataluose
-
Silkė su svogunais marinate
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Žuvies spurgytės
-
Kepta žuvis
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Žuvies kukuliai
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies kepsneliai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Žuvies kotletai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kepta stinta
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...