Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).

Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos plekšnės
-
Redos lašiša
-
Keptos plekšnės
-
Kepta žuvies filė
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Žuvies paplotėliai
-
Troškinta lydeka
-
Pica su lašiša
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Šamažuvės filė
-
Lašiša su krapų padažu
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Itališki koldūnai
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Keptas upėtakis
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...