Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).

Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Keptos kuojos
-
Silkė pataluose
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašiša grilyje
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Kepta lašiša
-
Karališkas Grill otas
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Virtas karšis
-
Karosai grietinėje
-
Žuvis su cukinija
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Farširuota lydeka
-
Pica su lašiša
-
Žuvies blynukai
-
Kepta lydeka
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...