Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
| 2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
| 0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su svogūniukais
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta lašiša
-
Apelsininė lašiša
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Silkė su manų koše
-
Saida margoje tešloje
-
Lašiša grilyje
-
Žuvies blyneliai
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Įdaryta lydeka
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
