Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).

Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Lašiša su citrina
-
Silkė su manų koše
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Žuvytės tešloje
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Keptas upėtakis
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Spageti su krevetėmis
-
Žuvies blynukai
-
Krevečių užkepėlė
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Kepta lašiša tešloje
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...