Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Marinuota stinta
- Virta žuvis tešloje
- Menkė su krienais ir grietine
- Bulviniai krabų blyneliai
- Suktinukai
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Lašiša su citrina
- Žuvies kukulaičiai
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Žuvies kotletai
- Žuvies kukuliukai
- Silkė su svogūniukais
- Pieniška moliūgų sriuba
- Žuvis su migdolais
- Žuvies filė
- Silkė su slyvomis ir muskatu
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...