Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
| 2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
| 0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Tešloje kepta lašiša
-
Žuvies užkepėlė
-
Lazanija su lašiša
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies kotletai
-
Lašiša folijoje
-
Lašišos šašlykas
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Krevečių užkepėlė
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptos plekšnės
-
Virta žuvis tešloje
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Žuvies apkepas
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Žuvis tešloje
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
