Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Įdaryta lydeka
- Lašiša grietinėlės padaže
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Žuvis tešloje
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Žuvies blynukai
- Saldžiarūgštė silkė
- Folijoje kepta žuvis
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Žuvies pyragas
- Kepta menkė majonezo padaže
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Kepta plekšnė padaže
- Virta žuvis tešloje
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...