1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | sultinys (vištienos, kubelis) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | lašiša (sūdyta) |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | soja (dribsniai) |
šiek tiek | sojos padažas |
Padažą pagaminkite taip: supjaustykite kubeliais sūdytą lašišą, krapus, nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite truputį citrinos sulčių. Dėkite į puodą truputį sviesto, berkite truputį miltų ir pakaitinkite, kol jie parus. Tada pilkite pieno (intensyviai maišydami), grietinėlės (maišykite), berkite vištienos kubelį, dėkite lašišą, nutarkuotą žievelę ir krapus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Sojos troškinys su paprika
- Sojos kepsnys su sūriu
- Sojos kepsneliai
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Kotletukai iš sojos faršo
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Sojos faršas su makaronais
- Balandėliai su soja
- Makaronai su sojos faršu
- Kaimiški sojos muštinukai
- Sojų plovas
- Troškinys su soja (mėsa)
- Sojos troškinys
- Sojų salotos
- Sojos paštetas
- Sojų kotletėliai
- Silkė pataluose
- Karpis, troškintas piene
- Margaritos žuvies apkepas
Sojos kepsniai su lašiša
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Sultinys, vištienos, kubelis,
1 vienetas - Krapai
- Aliejus
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Kvietiniai miltai
- Lašiša, sūdyta
- Sviestas
- Pienas
- Grietinėlė, 35%
- Soja, dribsniai
- Sojos padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Imkite sojos dribsnius, užpilkite vandeniu, įpilkite sojų padažo, išplakite du kiaušinius ir viską išmaišykite. Iš mišinio iškepkite kepsnelius (dėkite mišinį šaukštu).
Padažą pagaminkite taip: supjaustykite kubeliais sūdytą lašišą, krapus, nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite truputį citrinos sulčių. Dėkite į puodą truputį sviesto, berkite truputį miltų ir pakaitinkite, kol jie parus. Tada pilkite pieno (intensyviai maišydami), grietinėlės (maišykite), berkite vištienos kubelį, dėkite lašišą, nutarkuotą žievelę ir krapus.