Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | upėtakis |
| šiek tiek | druska |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočiausioji pica
-
Keptas upėtakis
-
Tešloje kepta lašiša
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvis tešloje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Keptas ungurys
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Kepta stinta
-
Kepta aštri menkė
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvis padaže
-
Troškinta lydeka
-
Skumbrė su citrina
-
Apelsininė lašiša
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
0.5 kilogramo - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
