Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | upėtakis |
| šiek tiek | druska |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Keptas įdarytas karpis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Įdaryta lydeka
-
Lašiša „My little secret“
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Kepta stinta su krapais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvis tešloje
-
Karališkas Grill otas
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta lydeka
-
Lašiša folijoje
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
0.5 kilogramo - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
