Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | upėtakis |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Žuvies kotletai
- Žuvies spurgytės
- Ant iešmo keptas ungurys
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Lašiša garuose
- Žuvis su brokoliais
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Kepta menkė su bulvėmis
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Karpis, šutintas aluje
- Menkė su apelsinais
- Plekšnės filė su plutele
- Lydekos kepsneliai
- Įdaryta lazanija
- Keptas karpis su pomidorais
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
0.5 kilogramo - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...