Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | upėtakis |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis padaže
- Žuvis tešloje
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su vaisiais
- Kulebekas
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Marinuota stinta
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Midijos su špinatais
- Marinuotas keptas sterkas
- Nuostabioji paelija
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Karpis, keptas orkaitėje
- Keptos seliavos
- Silkė su džiovintais grybais
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Saida margoje tešloje
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
0.5 kilogramo - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...