Keptas upėtakis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo upėtakis
šiek tiek druska
2 skiltelės česnakas
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek prieskoniai (žuviai)
1 vienetas svogūnai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas upėtakis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų