Kepti karosai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 30 gramų | druska |
| 500 gramų | karosai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Keptas upėtakis
-
Tešloje kepta silkė
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Midijos su špinatais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Kepta žuvies filė
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Žuvies zrazai
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Žuvis su migdolais
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
Kepti karosai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Druska,
30 gramų -
Karosai,
500 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vytas
2010-01-04 17:07
Svarbiausia kad dumblu netrenktu karosiukai...ir dar norint kad dar geriau butu padarykite po kokius 3-4 ipjovimus sonuose lygiagreciai shonkaulinem ashakom tada ukepa jos ir valgyt buna patogiau...
-
(anonimas)
2009-09-06 19:14
:super:
-
Rema
2009-03-04 19:56
liuks! genialumas slypi paprastume.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
