
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | jūros lydeka | |
šiek tiek | pastarnokas | |
šiek tiek | duona | |
šiek tiek | aliejaus | |
Pasninko spirgams: | ||
šiek tiek | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
2.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
3.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Sočiausioji pica
-
Menkės kukuliai
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Plekšnė su padažu
-
Eršketas šampane
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašišos kepsneliai
-
Keptos seliavos
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Žuvytės tešloje
-
Žuvies pyragas
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Silkė su svogūniukais
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Jūros lydeka
- Pastarnokas
- Duona
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Čiobreliai, šakelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lydeka
2014-04-16 21:25
nenuskusta.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...