
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | jūros lydeka | |
šiek tiek | pastarnokas | |
šiek tiek | duona | |
šiek tiek | aliejaus | |
Pasninko spirgams: | ||
šiek tiek | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
2.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
3.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Virtas karšis
-
Žuvies kotletai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Menkė su apelsinais
-
Žuvies zrazai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Keptos midijos su sūriu
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Žuvytės tešloje
-
Kepta plekšnė padaže
-
Žuvies pyragas
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Spageti su krevetėmis
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Jūros lydeka
- Pastarnokas
- Duona
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Čiobreliai, šakelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lydeka
2014-04-16 21:25
nenuskusta.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...