Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
AUTORIUS:
Obelių aliejus
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek jūros lydeka
šiek tiek pastarnokas
šiek tiek duona
šiek tiek aliejaus
Pasninko spirgams:
šiek tiek čiobreliai (šakelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
2.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
3.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“

Populiariausi receptai šią savaitę

Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Pasninko spirgams:
Gaminimo eiga:
  1. Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.

  2. Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.

  3. Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“

Receptą atsiuntė Obelių aliejus
Reklama:

Komentarai (3)


  • Lydeka 2014-04-16 21:25

    nenuskusta.


Daugiau receptų