
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | jūros lydeka | |
šiek tiek | pastarnokas | |
šiek tiek | duona | |
šiek tiek | aliejaus | |
Pasninko spirgams: | ||
šiek tiek | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
2.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
3.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis pietums
-
Lašiša su citrina
-
Šamažuvės filė
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Žuvies kukuliukai
-
Keptos plekšnės
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Lašiša „My little secret“
-
Žuvies kotletai
-
Lašiša su krapų padažu
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Jūros lydeka
- Pastarnokas
- Duona
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Čiobreliai, šakelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lydeka
2014-04-16 21:25
nenuskusta.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...