Bacalaitos – menkės kepsneliai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Kepsneliai skanūs ne tik karšti, bet ir atšalę, bei dera su įvairiausiais padažais. Receptas iš mano blogo: www.lithuanianintheusa.com Kepsneliai skanūs ne tik karšti, bet ir atšalę, bei dera su įvairiausiais padažais. Receptas iš mano blogo: www.lithuanianintheusa.com Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų menkių filė (atšildytos arba šviežios)
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas salierai (nedidelio)
1 vienetas saldi raudonoji paprika (nedidelės)
1 vienetas svogūnai (nedidelio)
4 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo
3 valgomieji šaukštai pienas
1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
1 arbatinis šaukštelis juodieji pipirai
1 arbatinis šaukštelis aitriosios paprikos miltelių (ar kitų aštrių pipirų)
0.5 arbatinio šaukštelio druska
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvį sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Verdame ~15 min, kol žuvis pradeda trupėti. Išvirtą žuvį išimame iš vandens (jei kiek sutrupėjo, galite vandenį nukošti per sietelį). Žuvį sudedame į dubenį, sutriname rankomis arba šakute.
2.
Salierą, papriką ir svogūną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, sudedame į indą su žuvimi. Į žuvies masę sudedame likusius ingredientus, gerai išmaišome.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies.
4.
Į keptuvę dedame po 1 kaupiną valg. š. žuvies masės, suformuojame apvalų kotletą ir kepame iš abiejų pusių, taip iškepame visus kotletus. Iškeptus kotletus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Patiekiame su mėgstamu padažu. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Bacalaitos – menkės kepsneliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kepsneliai skanūs ne tik karšti, bet ir atšalę, bei dera su įvairiausiais padažais. Receptas iš mano blogo: www.lithuanianintheusa.com Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Žuvį sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Verdame ~15 min, kol žuvis pradeda trupėti. Išvirtą žuvį išimame iš vandens (jei kiek sutrupėjo, galite vandenį nukošti per sietelį). Žuvį sudedame į dubenį, sutriname rankomis arba šakute.

  2. Salierą, papriką ir svogūną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, sudedame į indą su žuvimi. Į žuvies masę sudedame likusius ingredientus, gerai išmaišome.

  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies.

  4. Į keptuvę dedame po 1 kaupiną valg. š. žuvies masės, suformuojame apvalų kotletą ir kepame iš abiejų pusių, taip iškepame visus kotletus. Iškeptus kotletus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Patiekiame su mėgstamu padažu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų