Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | jautiena (Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g) |
100 gramų | užtepėlė (pistacijų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Šašlykai vyno marinate
-
Triušienos pjausniai
-
Turkiškas kebabas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kukuliai su padažu
-
Bulvių patiekalas
-
Šonkauliukai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Virtos naminės dešrelės
-
Troškinta veršiena
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys Verseka
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena, Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g,
1 vienetas -
Užtepėlė, pistacijų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...