Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).

Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | jautiena (Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g) |
100 gramų | užtepėlė (pistacijų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Egzotiškas karbonadas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Kotletai lenkiškai
-
Neringos kepsnys
-
Šonkauliukai
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Sauliaus kibinai
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Kepsniukai folijoje
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Vasaros šašlykiukas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Kiauliena su aguročiais
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena, Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g,
1 vienetas -
Užtepėlė, pistacijų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...