Jautienos didkepsnis su pistacijomis
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas jautiena (Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g)
100 gramų užtepėlė (pistacijų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).
2.
Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos didkepsnis su pistacijomis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
    Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
    Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).

  2. Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
    Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų