Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).

Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | jautiena (Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g) |
100 gramų | užtepėlė (pistacijų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Įdaryta veršiena
-
Suadytas karbonadas
-
Tradiciniai šašlykai
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Vasaros šašlykas
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kapota keri mėsa
-
Šašlykai alaus marinate
-
Neįprasti šašlykai
-
Paprastasis guliašas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kiaulienos troškinys
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena, Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g,
1 vienetas -
Užtepėlė, pistacijų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...