Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | jautiena (Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g) |
| 100 gramų | užtepėlė (pistacijų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Šašlykai vyno marinate
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Įdaryti makaronai
-
Neringos kepsnys
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena, Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g,
1 vienetas -
Užtepėlė, pistacijų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
