100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pomidorai (dideli) |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | bazilikas (žalieji) |
1 žiupsnelis | bazilikas (violetiniai) |
200 gramų | faršas |
50 mililitrų | grietinė |
50 mililitrų | pomidorų padažas |
0.5 žiupsnelio | druska |
0.5 žiupsnelio | pipirai |
1 vienetas | pipirai (aštrusis ) |
50 mililitrų | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kotletai
- Faršu įdaryti pomidorai
- Jautiena su garstyčių padažu
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Kepta marinuota veršiena
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Vikšrų vakarienė
- Triušienos pjausniai
- Kukuliai
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Suktinukai
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Kiauliena su imbieru
- Skanus šašlykiukas
- Kukuliukai švediškai
- Kepsnys Du milžinai
- Virtos naminės dešrelės
- Veršienos muštiniai
- Kepta šoninė
Įdaryti pomidorai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai, dideli,
4 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, žalieji,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, violetiniai,
1 žiupsnelis -
Faršas,
200 gramų -
Grietinė,
50 mililitrų -
Pomidorų padažas,
50 mililitrų -
Druska,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai, aštrusis ,
1 vienetas -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius išvirti.
Nuo pomidorų nupjauti viršunėles, išskobti visą minkštimą. Pomidorų vidų gardinti druska.
Žalumynus smulkiai sukapoti, pomidorų minkštimą bei pipirą smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su ryžiais bei faršu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus prikimšti gauta mase. Uždaryti viršunėlemis.
Pasidaryti padažą: pomidorų padažą sumaišyti su grietinė bei vandeniu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus atsargiai dėti į negilų puodą. Supilti padažą. Ir uždengus dangtį, ant silpnos ugnies troškinti apie 30 minučių. Skanaus.