
Įdaryti pomidorai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pomidorai (dideli) |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | bazilikas (žalieji) |
1 žiupsnelis | bazilikas (violetiniai) |
200 gramų | faršas |
50 mililitrų | grietinė |
50 mililitrų | pomidorų padažas |
0.5 žiupsnelio | druska |
0.5 žiupsnelio | pipirai |
1 vienetas | pipirai (aštrusis ) |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Nuo pomidorų nupjauti viršunėles, išskobti visą minkštimą. Pomidorų vidų gardinti druska.
3.
Žalumynus smulkiai sukapoti, pomidorų minkštimą bei pipirą smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su ryžiais bei faršu. Gardinti druska, pipirais.
4.
Pomidorus prikimšti gauta mase. Uždaryti viršunėlemis.
5.
Pasidaryti padažą: pomidorų padažą sumaišyti su grietinė bei vandeniu. Gardinti druska, pipirais.
6.
Pomidorus atsargiai dėti į negilų puodą. Supilti padažą. Ir uždengus dangtį, ant silpnos ugnies troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Šašlykai alaus marinate
-
Malta mėsa tešloje
-
Kibinai "Su meile"
-
Kaukazo šašlykai
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Pietūs moliniame inde
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kotletukai su bulvėm
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Pikantiška triušiena
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Įdaryta veršiena
-
Kepsnys su makaronais
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Aštrus šašlykas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
Įdaryti pomidorai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai, dideli,
4 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, žalieji,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, violetiniai,
1 žiupsnelis -
Faršas,
200 gramų -
Grietinė,
50 mililitrų -
Pomidorų padažas,
50 mililitrų -
Druska,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai, aštrusis ,
1 vienetas -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Nuo pomidorų nupjauti viršunėles, išskobti visą minkštimą. Pomidorų vidų gardinti druska.
Žalumynus smulkiai sukapoti, pomidorų minkštimą bei pipirą smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su ryžiais bei faršu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus prikimšti gauta mase. Uždaryti viršunėlemis.
Pasidaryti padažą: pomidorų padažą sumaišyti su grietinė bei vandeniu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus atsargiai dėti į negilų puodą. Supilti padažą. Ir uždengus dangtį, ant silpnos ugnies troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...