
Įdaryti pomidorai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pomidorai (dideli) |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | bazilikas (žalieji) |
1 žiupsnelis | bazilikas (violetiniai) |
200 gramų | faršas |
50 mililitrų | grietinė |
50 mililitrų | pomidorų padažas |
0.5 žiupsnelio | druska |
0.5 žiupsnelio | pipirai |
1 vienetas | pipirai (aštrusis ) |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Nuo pomidorų nupjauti viršunėles, išskobti visą minkštimą. Pomidorų vidų gardinti druska.
3.
Žalumynus smulkiai sukapoti, pomidorų minkštimą bei pipirą smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su ryžiais bei faršu. Gardinti druska, pipirais.
4.
Pomidorus prikimšti gauta mase. Uždaryti viršunėlemis.
5.
Pasidaryti padažą: pomidorų padažą sumaišyti su grietinė bei vandeniu. Gardinti druska, pipirais.
6.
Pomidorus atsargiai dėti į negilų puodą. Supilti padažą. Ir uždengus dangtį, ant silpnos ugnies troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Mėsos apkepėlė
-
Medžiotojų šašlykai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Keptas kumpis
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Veršienos pjausniai
-
Kebabas ant iešmo
-
Guliašas
-
Aštrus šašlykas
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Mūsų šašlikas
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kiauliena česnakiniame marinate
Įdaryti pomidorai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai, dideli,
4 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, žalieji,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, violetiniai,
1 žiupsnelis -
Faršas,
200 gramų -
Grietinė,
50 mililitrų -
Pomidorų padažas,
50 mililitrų -
Druska,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai, aštrusis ,
1 vienetas -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Nuo pomidorų nupjauti viršunėles, išskobti visą minkštimą. Pomidorų vidų gardinti druska.
Žalumynus smulkiai sukapoti, pomidorų minkštimą bei pipirą smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su ryžiais bei faršu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus prikimšti gauta mase. Uždaryti viršunėlemis.
Pasidaryti padažą: pomidorų padažą sumaišyti su grietinė bei vandeniu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus atsargiai dėti į negilų puodą. Supilti padažą. Ir uždengus dangtį, ant silpnos ugnies troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...