
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
400 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoniai mėsai |
Skanaus!
P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dėdama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliai
-
Triušienos kukuliai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Įdaryta cukinija
-
Netikras zuikis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kiniškos šventės namuose
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Keptas kiškis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Šonkauliukai
-
Paprika įdaryta faršu
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Buritos (burritos)
Netikras Zuikis kitaip

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės - Aliejus
- Dižono garstyčios
- Prieskoniai mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į didelį indą sudedame faršą, įmušame kiaušinius, išspaudžiame česnako skilteles, dedame prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Susipjaustome kūbeliais pievagrybius ir svogūną, susitarkuojame morką ir viską beriame į įkaitintą keptuvę su aliejumi, masę pagardiname druska ir pipirais. Viską pakepiname.
Imame pailgą kepimo formą ir dugną paklojame maždaug 3 cm storio faršo sluoksniu.
Supilame pakepintas daržoves ir tolygiai paskirstome antrą sluoksnį.
Likusį faršą dedame ant viršaus ir taip pat tolygiai paskirstome, suformuodami trečią sluoksnį.
Formą pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 200°C temperatūroje apie 30 – 40 min.
Skanaus!
P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dėdama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.
Komentarai (3)
-
tai kad ne tokia
2014-05-01 16:17
nuotrauka ideta. patingejot nufotografuot savo patiekala?