
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
400 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoniai mėsai |
Skanaus!
P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dėdama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kumpis
-
Naminiai hamburgeriai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Pietūs moliniame inde
-
Kiškio kepsnys
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kotletukai su morkomis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Malta mėsa tešloje
-
Kiaulienos muštinis
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Įdaryta veršiena
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Čili jautienos gaminimas
-
Šašlykai vyno marinate
-
Balandėliai
Netikras Zuikis kitaip

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės - Aliejus
- Dižono garstyčios
- Prieskoniai mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į didelį indą sudedame faršą, įmušame kiaušinius, išspaudžiame česnako skilteles, dedame prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Susipjaustome kūbeliais pievagrybius ir svogūną, susitarkuojame morką ir viską beriame į įkaitintą keptuvę su aliejumi, masę pagardiname druska ir pipirais. Viską pakepiname.
Imame pailgą kepimo formą ir dugną paklojame maždaug 3 cm storio faršo sluoksniu.
Supilame pakepintas daržoves ir tolygiai paskirstome antrą sluoksnį.
Likusį faršą dedame ant viršaus ir taip pat tolygiai paskirstome, suformuodami trečią sluoksnį.
Formą pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 200°C temperatūroje apie 30 – 40 min.
Skanaus!
P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dėdama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.
Komentarai (3)
-
tai kad ne tokia
2014-05-01 16:17
nuotrauka ideta. patingejot nufotografuot savo patiekala?