| 1 kilogramas | kiaulienos faršas |
| 400 gramų | pievagrybiai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
| šiek tiek | prieskoniai mėsai |
Skanaus!
P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dėdama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rostbifas
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kepta marinuota veršiena
-
Jautienos šašlykas
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Mėsos pynutės
-
Naminiai hamburgeriai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiaulienos suktinukai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Šašlykas kitaip
-
Turkiškas kebabas
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kopūstainiai su mėsa
Netikras Zuikis kitaip
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės - Aliejus
- Dižono garstyčios
- Prieskoniai mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į didelį indą sudedame faršą, įmušame kiaušinius, išspaudžiame česnako skilteles, dedame prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Susipjaustome kūbeliais pievagrybius ir svogūną, susitarkuojame morką ir viską beriame į įkaitintą keptuvę su aliejumi, masę pagardiname druska ir pipirais. Viską pakepiname.
Imame pailgą kepimo formą ir dugną paklojame maždaug 3 cm storio faršo sluoksniu.
Supilame pakepintas daržoves ir tolygiai paskirstome antrą sluoksnį.
Likusį faršą dedame ant viršaus ir taip pat tolygiai paskirstome, suformuodami trečią sluoksnį.
Formą pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 200°C temperatūroje apie 30 – 40 min.
Skanaus!
P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dėdama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.
Komentarai (3)
-
tai kad ne tokia
2014-05-01 16:17
nuotrauka ideta. patingejot nufotografuot savo patiekala?
