Įdarytas maltos mėsos kepsnys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai batonas (riekės)
2 vienetai kiaušiniai (virti)
1 vienetas svogūnai
5 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių)
100 gramų kiauliena
300 gramų jautiena
2 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
1 vienetas kiaušiniai (virti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdarytas maltos mėsos kepsnys

Komentarai: 13
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (13)


  • alia 2017-03-20 08:58

    receptas gal geras , taciau idaras tai ne toks kaip parasyta , nuotraukoj matos darzoves


  • sima 2011-11-21 16:34

    receptas :super:


Daugiau receptų