Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | batonas (riekės) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 5 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 100 gramų | kiauliena |
| 300 gramų | jautiena |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vasaros šašlykas
-
Ekspress šašlykai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Ūkininko suktinukas
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Steikai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Jautienos kotletai
-
Kepta jautiena
-
Jautienos kepsnys
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kibinai
Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
5 valgomieji šaukštai -
Kiauliena,
100 gramų -
Jautiena,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (13)
-
alia
2017-03-20 08:58
receptas gal geras , taciau idaras tai ne toks kaip parasyta , nuotraukoj matos darzoves
-
sima
2011-11-21 16:34
receptas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
