Keptos kepenėlės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų kiaulės kepenys
2 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių) (tirpinti)
60 gramų kiaulienos lašiniai
100 gramų pomidorų padažas
100 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kepenėlės prismaigstomos lašiniukų juostelių, pabarstomos druska, apšlakstomos riebalais ir kepamos orkaitėje. Baigiant kepti supilama pomidorų tyrė ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Iškeptos kepenėlės supjaustomos, sukrečiamos į pusdubenį ir palaistomos pagardintu tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Kartu tiekiama keptų bulvių bei šviežių ar raugintų daržovių salotų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos kepenėlės

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kepenėlės prismaigstomos lašiniukų juostelių, pabarstomos druska, apšlakstomos riebalais ir kepamos orkaitėje. Baigiant kepti supilama pomidorų tyrė ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Iškeptos kepenėlės supjaustomos, sukrečiamos į pusdubenį ir palaistomos pagardintu tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Kartu tiekiama keptų bulvių bei šviežių ar raugintų daržovių salotų.

Reklama:

Komentarai (7)


  • dsa 2014-10-03 15:39

    Nuostabus receptas - "kepkit, kol iškepsit". O tai valandą? Dvi? 15 minučių? Tfū.


  • alvydas 2014-08-14 16:28

    jai tu toks gersas virejas Justai tai ko tada skaitineji receptus ir komentuopji juos ? as manau kad ir paciam geriausiam virejui bet koks patarimas bus naudingas !


  • Justinas 2010-12-30 16:31

    Geriam virėjam ir be šių receptų galima gyvent. Čia rašoma žmonėms be patyrimo.


  • Peduardas 2010-12-30 14:35

    Viskas cia gerai parasyta, tik reik siek tiek fantazijos. :) Blogam virejui ir pats issamiausias receptas netiks.


  • Justinas 2010-12-30 14:02

    Atleiskit, bet manau, kad be reikalo gaišinat žmones su savo neišbaiktais receptais, užsidarykit tą savo portalą ir negaišinkit žmonių.
    Tuo labjau, kad pilna portalų su puikiai ir su smulkmenomis išsamiai parašytų receptų. Jums manau reikėtų surasti kitą užsiėmimą.


  • puri 2010-12-30 12:18

    nieko nesupratau, kam cia rasinet neaiskiai, tik laika sugaisau, ar sunku smilkiau paaiskinti, profai juk neskaito, skaito tik nemokantys


  • justinas 2010-12-15 11:39

    Jokios informacijos.
    Nei, kur deti,uždengti ar ne, temperatūra,laikas.
    Kam rašyti, jei negalima pasinaudoti.
    Turi būti pilna informacija.


Daugiau receptų