
1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Aštrus karbonadas
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Ranka
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Dešrelės su įdaru
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Avienos šašlykas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Kaukazietiškas šašlykas
Keptas paršelis

- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo