
1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Kepta jautiena
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kepti inkstai
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Itališka veršienos filė
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Buritos (burritos)
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Keptas paršelis

- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo