1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Vyniotinis Kubilas
- Virtos veršelio kojos
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Triušienos vyniotinis
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Kotletukai šventiškai
- Virtos kiaulės kojos
- Kotletai su kiaušiniais
- Kaimiškas pjausnys
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Itališka veršienos filė
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Kiaulienos šašlykai
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Ėrienos šašlykas
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Veršienos šašlykas
- Kepsnys "Vyro svajonė"
Keptas paršelis
- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo