| 1 vienetas | paršelis |
| šiek tiek | druska |
| 200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Avienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Mėsos apkepas
-
Garfildo lazanija
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kepta kiauliena
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Mėsa su apelsinais
-
Kėdainių maltinis
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Šašlykai iškylai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Apkepta virta karka
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Kepenys su mandarinais
Keptas paršelis
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo
