| 1 vienetas | paršelis |
| šiek tiek | druska |
| 200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kepenys su mandarinais
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Tradiciniai šašlykai
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Koldūnai su mėsa
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Sultingi šašlykai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Guliašas
Keptas paršelis
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo
