
1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Šašlykai gurmanams
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Karštas plovas
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Šutinta stirniena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Keptas kiškis
-
Balandėliai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Karališkieji kotletai
Keptas paršelis

- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo