| 1 vienetas | paršelis |
| šiek tiek | druska |
| 200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai kotletukai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Kotletukai su sūriu
-
Vyne troškintas triušis
-
Paprika įdaryta faršu
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Guliašas su kiauliena
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Keptas kiškis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Čenachai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kotletai su įdaru
-
Paprasti balandėliai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiauliena grill
Keptas paršelis
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo
