
1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliukai
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Mūsų šašlikas
-
Mėsa folijoje
-
Virtos naminės dešrelės
-
Naminiai kotletukai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kiaulienos muštinis
-
Įdaryta paprika
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Naminis šnicelis
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Sūrio kamuoliukai
-
Virtas rūkytas kumpis
Keptas paršelis

- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo