Daržoves supjaustyti arba sutarkuoti. Žalumynus sukapoti. Sumaišyti ir pakepinti aliejuje.
Vieną sluoksniuotos tešlos lakštą įtiesti į kepimo formą.
Uždėti vieną lašišos pusę, pridėti daržovių ir uždėti antrąją lašišos pusę. Žuvį apšlakstyti citrinos sultimis. Ant viršaus uždėti antrąjį tešlos lakštą.
Tešlą suspausti, kad iš šonų nesimatytų žuvies.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 45 min. uždengus folija ar kepimo popieriumi.
Gero apetito!

Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2.5 kilogramo | lašiša (30-35 cm ilgio ir 23-25 cm pločio) |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | poras |
1 sauja | svogūnai (laiškai) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta silkė
-
Papuošta kepta lydeka
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Kepta lydeka
-
Lašiša garuose
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Kepta marinuota žuvis
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su svogūniukais
-
Troškinta lydeka
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Menkės kotletukai
-
Šamų kotletukai
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Žuvis su migdolais
-
Lašiša su krapų padažu
-
Tuno blyneliai
-
Folijoje kepta lašiša
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Lašiša, 30-35 cm ilgio ir 23-25 cm pločio,
2.5 kilogramo -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja -
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daržoves supjaustyti arba sutarkuoti. Žalumynus sukapoti. Sumaišyti ir pakepinti aliejuje.
Vieną sluoksniuotos tešlos lakštą įtiesti į kepimo formą.
Uždėti vieną lašišos pusę, pridėti daržovių ir uždėti antrąją lašišos pusę. Žuvį apšlakstyti citrinos sultimis. Ant viršaus uždėti antrąjį tešlos lakštą.
Tešlą suspausti, kad iš šonų nesimatytų žuvies.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 45 min. uždengus folija ar kepimo popieriumi.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (3)
-
ieva
2013-02-14 13:39
:-p atrodo sluksciai fuij
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...