Lašiša sluoksniuotoje tešloje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų tešla (sluoksniuota)
4 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
2.5 kilogramo lašiša (30-35 cm ilgio ir 23-25 ​​cm pločio)
1 vienetas salierai
2 vienetai morkos
1 vienetas svogūnai (laiškai)
1 vienetas poras
1 sauja svogūnai (laiškai)
1 sauja petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Daržoves supjaustyti arba sutarkuoti. Žalumynus sukapoti. Sumaišyti ir pakepinti aliejuje.
Vieną sluoksniuotos tešlos lakštą įtiesti į kepimo formą.
Uždėti vieną lašišos pusę, pridėti daržovių ir uždėti antrąją lašišos pusę. Žuvį apšlakstyti citrinos sultimis. Ant viršaus uždėti antrąjį tešlos lakštą.
Tešlą suspausti, kad iš šonų nesimatytų žuvies.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 45 min. uždengus folija ar kepimo popieriumi.
Gero apetito!

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašiša sluoksniuotoje tešloje

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Daržoves supjaustyti arba sutarkuoti. Žalumynus sukapoti. Sumaišyti ir pakepinti aliejuje.
Vieną sluoksniuotos tešlos lakštą įtiesti į kepimo formą.
Uždėti vieną lašišos pusę, pridėti daržovių ir uždėti antrąją lašišos pusę. Žuvį apšlakstyti citrinos sultimis. Ant viršaus uždėti antrąjį tešlos lakštą.
Tešlą suspausti, kad iš šonų nesimatytų žuvies.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 45 min. uždengus folija ar kepimo popieriumi.
Gero apetito!

Reklama:

Komentarai (1)


  • ieva 2013-02-14 13:39

    :-p atrodo sluksciai fuij


Daugiau receptų