
Tešloje kepta silkė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 vienetai | salotos (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Išmirkytos silkės perpjaunamos išilgai pusiau ir išėmus kaulus, apdžiovinamos. Kiaušinių tryniai išsukami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama. Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą kartu su likusiais miltais ir druska. Silkės pavoliojamos tešloje ir iškepamos įkaitintame aliejuje. Tiekiamos ataušintos, papuoštos salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žuvis padaže
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Kepta žuvis
-
Spageti su krevetėmis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Tuno blyneliai
-
Lašiša folijoje
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Įdaryta lazanija
-
Lašiša su vaisiais
-
Keptos plekšnės
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Keptos midijos su sūriu
Tešloje kepta silkė
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai - Druska
-
Silkė,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Salotos, lapai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės perpjaunamos išilgai pusiau ir išėmus kaulus, apdžiovinamos. Kiaušinių tryniai išsukami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama. Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą kartu su likusiais miltais ir druska. Silkės pavoliojamos tešloje ir iškepamos įkaitintame aliejuje. Tiekiamos ataušintos, papuoštos salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (13)
-
birute
2016-11-15 17:12
labai skanu
-
lina
2009-12-24 10:02
tikuosi bus skanu :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...