
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | pusriebė kiauliena (malta) |
1 pakelis | kiaulių žarnos |
4 skiltelės | česnakas (smulkintas) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos miltelių |
1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
1 arbatinis šaukštelis | maltų juodųjų pipirų |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
2.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
3.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
4.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Netikras zuikis tešloje
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kotletukai su sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Karališkas kepsnys
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kepenys su mandarinais
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepta triušiena
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Mėsos kukuliukai
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pusriebė kiauliena , malta,
1 kilogramas -
Kiaulių žarnos,
1 pakelis -
Česnakas, smulkintas,
4 skiltelės -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malti juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Audrius
Gaminimo eiga:
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...