Aštrios naminės dešrelės ant laužo
AUTORIUS:
Audrius
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Aštrios naminės dešrelės tinka kepti ne tik ant laužo, bet ir orkaitėje ar net virti puode. KOTANYI prieskoniai suteikia puikų skonį ir aromatą. Aštrios naminės dešrelės tinka kepti ne tik ant laužo, bet ir orkaitėje ar net virti puode. KOTANYI prieskoniai suteikia puikų skonį ir aromatą. Audrius
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas pusriebė kiauliena (malta)
1 pakelis kiaulių žarnos
4 skiltelės česnakas (smulkintas)
1 valgomasis šaukštas druska
2 arbatiniai šaukšteliai aitriosios paprikos miltelių
1 arbatinis šaukštelis maltų lauro lapų
1 arbatinis šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis kmynai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
2.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
3.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
4.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aštrios naminės dešrelės ant laužo

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Aštrios naminės dešrelės tinka kepti ne tik ant laužo, bet ir orkaitėje ar net virti puode. KOTANYI prieskoniai suteikia puikų skonį ir aromatą. Audrius
Gaminimo eiga:
  1. Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.

  2. Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.

  3. Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.

  4. Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Audrius
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų