Saldutis vyniotinis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| Tešlai: | ||
| 250 mililitrų | miltai | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 100 gramų | cukrus | |
| 0.5 stiklinės | aliejaus | |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| Įdarui: | ||
| 2 stiklinės | geltonos avietės | |
| 250 gramų | mascarpone sūris | |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
| 30 gramų | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Keturkampėje skardinėje formoje kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir kakava.
2.
Pilame aliejų ir vėl išplakame. Sijojame miltus ir kepimo miltelius.
3.
Biskvitą kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.
4.
Iškepusį biskvitą susukame į rankšluostėlį ir laukiame, kol pravės.
5.
Ruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su cukrumi iki putų. Dedame mascarpone sūrį ir vėl sumišome.
6.
Tuomet beriame avietes ir vėl sumaišome.
7.
Išvyniojame biskvitą ir dedame kremą. Tuomet vėl susukame.
8.
Papuošiame vyniotinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanus obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Napoleonas
-
Trupininis pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Skanusis keksiukas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Pyragas su uogiene
-
Tortas "Velykų kiaušinis"
-
Velykinė boba
-
Meduolis
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Kriaušių pyragas
-
Obuolių apkepas
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Kokosinis pyragas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Malta mėsa tešloje
Saldutis vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kakava,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Geltonos avietės,
2 stiklinės -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keturkampėje skardinėje formoje kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir kakava.
Pilame aliejų ir vėl išplakame. Sijojame miltus ir kepimo miltelius.
Biskvitą kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.
Iškepusį biskvitą susukame į rankšluostėlį ir laukiame, kol pravės.
Ruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su cukrumi iki putų. Dedame mascarpone sūrį ir vėl sumišome.
Tuomet beriame avietes ir vėl sumaišome.
Išvyniojame biskvitą ir dedame kremą. Tuomet vėl susukame.
Papuošiame vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
