Tešlai: | ||
250 mililitrų | miltai | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | cukrus | |
0.5 stiklinės | aliejaus | |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Įdarui: | ||
2 stiklinės | geltonos avietės | |
250 gramų | mascarpone sūris | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
30 gramų | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Močiutės pyragas kitaip
- Mėlynių pyragas
- Kopūstų pyragas su grybais
- Džiovintų vaisių pyragas
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
- Drezdeno tortas
- Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
- Obuolių pyragas su riešutais
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Mėlynių pyragas
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Varkės pyragas
- Morkų meduolis
- Pyragas su kriaušėmis
- Varškės pyragas su obuoliais
- Suomiškas uogų pyragas
- Varškės pyragas
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Grybų pyragas
Saldutis vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kakava,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Geltonos avietės,
2 stiklinės -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keturkampėje skardinėje formoje kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir kakava.
Pilame aliejų ir vėl išplakame. Sijojame miltus ir kepimo miltelius.
Biskvitą kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.
Iškepusį biskvitą susukame į rankšluostėlį ir laukiame, kol pravės.
Ruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su cukrumi iki putų. Dedame mascarpone sūrį ir vėl sumišome.
Tuomet beriame avietes ir vėl sumaišome.
Išvyniojame biskvitą ir dedame kremą. Tuomet vėl susukame.
Papuošiame vyniotinį.