Kriaušes nulupti ir perpjauti per pusę. Išpjauti sėklalizdžius ir kiekvieną puselę supjaustyti išilgai skiltelėmis.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, minkštu sviestu, miltais, kepimo milteliais, susmulkintais riešutais ir šokoladu.
Tešlą supilti į kepimo formą. Į tešlą įspausti supjaustytas kriaušių puseles.
Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 40 minučių.
Šokoladinis kriaušių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | juodojo šokolado (sutarkuotas) |
3 vienetai | kriaušės |
4 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
50 gramų | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškius
- Studentiškas vyniotinis
- Pyragas su mandarinais
- Baklava
- Marmurinis keksas
- Gaivus tortukas
- Pyragas su lašišos įdaru
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Kurmio kalnelis
- Pyragas su gervuogių pertepimu
- Citrininis varškės pyragas
- Pyragas su persikais
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Spalvotas varškės pyragas
- Varškės pyragas su slyvomis
- Obuolių pyragas su riešutais
- Pyragas „Sniego senis“
- Obuolių pyragas
- Saldutis vyniotinis
- Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
Šokoladinis kriaušių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, sutarkuotas,
100 gramų -
Kriaušės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Migdolai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupti ir perpjauti per pusę. Išpjauti sėklalizdžius ir kiekvieną puselę supjaustyti išilgai skiltelėmis.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, minkštu sviestu, miltais, kepimo milteliais, susmulkintais riešutais ir šokoladu.
Tešlą supilti į kepimo formą. Į tešlą įspausti supjaustytas kriaušių puseles.
Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...