Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos.
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!
Batonas su sūriu ir česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 7 gramai | mielės (sausos) |
| 1.5 stiklinės | vanduo (šiltas) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 50 mililitrų | aliejaus |
| 3.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | česnakas |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinė banda
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Trupiniuotis
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Šokoladinis pyragas
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Gražusis obuolių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Mielinis kringelis
-
Velykinis pyragas
-
Pyragas "Obuolinis"
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Gardus medaus pyragas
-
Balta sluoksniuota duona
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Ūkininkų pyragas
Batonas su sūriu ir česnaku
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, sausos,
7 gramai -
Vanduo, šiltas,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos.
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
