Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos.
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!

Batonas su sūriu ir česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
7 gramai | mielės (sausos) |
1.5 stiklinės | vanduo (šiltas) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
50 mililitrų | aliejaus |
3.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | česnakas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Varškinis keksas
-
Morkų pyragas
-
Pascha
-
Kokosinė pynutė
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Slyvų pyragas
-
Šokoladinis keksas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Velykinis pyragas
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
Batonas su sūriu ir česnaku
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, sausos,
7 gramai -
Vanduo, šiltas,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos.
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...