Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Tai nuostabus pieninio įdaro ir kakavinio biskvito derinys. Skonis, kurį tikrai mėgsta Jūsų vaikai. Šis skanus receptas yra nesudėtingai pagaminamas namuose. Tai nuostabus pieninio įdaro ir kakavinio biskvito derinys. Skonis, kurį tikrai mėgsta Jūsų vaikai. Šis skanus receptas yra nesudėtingai pagaminamas namuose. MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai kiaušiniai
325 mililitrai grietinėlės, 35%
125 gramai miltai
175 gramai cukrus
5 gramai kepimo milteliai
40 gramų kakava
500 gramų mascarpone sūris (arba Filadelfijos sūris)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sumaišykite kiaušinius su 125 ml grietinėlės. Įberkite miltus bei kakavą, sumaišykite iki vientisos masės. Pridėkite 125 gr cukraus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
2.
Uždenkite skardą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite tešlą kepimo formoje. Rekomenduojama kepimo forma: 36*28 cm. Kepkite orkaitėje 20 minučių prie 180 C laipsnių.
3.
Elektriniu plaktuvu suplakite mascarpone sūrį. Kitame inde atskirai suplakite elektriniu plaktuvu 200 ml grietinėlės su 50 gr cukraus. Suplaktą grietinėlę pridėkite prie mascarpone sūrio ir išmaišykite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Tai nuostabus pieninio įdaro ir kakavinio biskvito derinys. Skonis, kurį tikrai mėgsta Jūsų vaikai. Šis skanus receptas yra nesudėtingai pagaminamas namuose. MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišykite kiaušinius su 125 ml grietinėlės. Įberkite miltus bei kakavą, sumaišykite iki vientisos masės. Pridėkite 125 gr cukraus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.

  2. Uždenkite skardą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite tešlą kepimo formoje. Rekomenduojama kepimo forma: 36*28 cm. Kepkite orkaitėje 20 minučių prie 180 C laipsnių.

  3. Elektriniu plaktuvu suplakite mascarpone sūrį. Kitame inde atskirai suplakite elektriniu plaktuvu 200 ml grietinėlės su 50 gr cukraus. Suplaktą grietinėlę pridėkite prie mascarpone sūrio ir išmaišykite.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų