Moliūgų duona
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai pomidorų pasta
30 gramų sviestas
3 valgomieji šaukštai pienas
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis druska
3 valgomieji šaukštai parmezano sūris (sutarkuotas)
1 vienetas kiaušiniai
150 gramų moliūgai (sėklos)
2.5 stiklinės kvietiniai miltai
100 gramų moliūgai (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgą smulkiai sutarkuokite.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Į indą sudėkite moliūgą, miltų mišinį, sūrį, išplaktą kiaušinį, pieną ir pastą. Kad rankos neliptų, apsišlakstykite rankas aliejumi. Išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką.
Apdėkite moliūgų sėklomis ir sviesto gabaliukais arba tiesiog ištepkite ištirpintu sviestu.
Kepkite 200° C orkaitėje 25-30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūgų duona

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Moliūgą smulkiai sutarkuokite.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Į indą sudėkite moliūgą, miltų mišinį, sūrį, išplaktą kiaušinį, pieną ir pastą. Kad rankos neliptų, apsišlakstykite rankas aliejumi. Išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką.
Apdėkite moliūgų sėklomis ir sviesto gabaliukais arba tiesiog ištepkite ištirpintu sviestu.
Kepkite 200° C orkaitėje 25-30 minučių.

Reklama:

Komentarai (1)


  • daiva 2014-10-28 15:52

    O kiek reikia moliugo


Daugiau receptų