Moliūgą smulkiai sutarkuokite.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Į indą sudėkite moliūgą, miltų mišinį, sūrį, išplaktą kiaušinį, pieną ir pastą. Kad rankos neliptų, apsišlakstykite rankas aliejumi. Išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką.
Apdėkite moliūgų sėklomis ir sviesto gabaliukais arba tiesiog ištepkite ištirpintu sviestu.
Kepkite 200° C orkaitėje 25-30 minučių.

Moliūgų duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
30 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | parmezano sūris (sutarkuotas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | moliūgai (sėklos) |
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | moliūgai (sėklos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
Braškių pyragas
-
Saldutis vyniotinis
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Pyragas-tortas
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Šokoladinis pyragas
-
Pyragas su persikais
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Pyragas su kopūstais
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Vaisių tortas
-
Varškės pyragas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Velykinė boba
Moliūgų duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
30 gramų -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Parmezano sūris, sutarkuotas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Moliūgai, sėklos,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Moliūgai, sėklos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą smulkiai sutarkuokite.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Į indą sudėkite moliūgą, miltų mišinį, sūrį, išplaktą kiaušinį, pieną ir pastą. Kad rankos neliptų, apsišlakstykite rankas aliejumi. Išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką.
Apdėkite moliūgų sėklomis ir sviesto gabaliukais arba tiesiog ištepkite ištirpintu sviestu.
Kepkite 200° C orkaitėje 25-30 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
daiva
2014-10-28 15:52
O kiek reikia moliugo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...