Lukos obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
- Mano pyragas
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Diena ir Naktis
- Bananų sufle
- Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Šokoladinis pyragas
- Mielinis pyragas su aguonomis
- Lengvai pagaminamas pyragas
- Morkų meduolis
- Ingos pyragas
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Dviejų sluoksnių pyragas
- Papajaus pyragėliai
- Gaivusis pyragas
- Šokoladinis obuolių pyragas
- Rausvas tortas
Lukos obuolių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...