Lukos obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 400 gramų | kvietiniai miltai |
| 200 gramų | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
| 5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šakočio pusbrolis
-
Karolio obuolių pyragas
-
Varškinis keksas
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Niujorko pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Morkų pyragas
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Mielinis kringelis
-
Pyragas "2 in 1"
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Balta sluoksniuota duona
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Meduolis
-
Mėlynių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Studentiškas vyniotinis
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Obuolių tarta
Lukos obuolių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
