
Lukos obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas
-
Dešrelės tešloje
-
Obuolių apkepas
-
Diena ir Naktis
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Jogurtinis pyragas
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Svogūnų pyragas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Lukos obuolių pyragas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Citrininis varškės pyragas
-
Vaisinis pyragėlis
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Tiramisu
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
Lukos obuolių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...