
Lukos obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Bakalieno Tinginys
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Šokoladinis pyragas
-
Dešrelės tešloje
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Papajaus pyragėliai
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Morkų pyrago gaminimas
-
Morkų tortas
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Karolio obuolių pyragas
-
Slyvinis
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Pyragaitis
Lukos obuolių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplak su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišyk su miltais. Pusę miltų suberk į kiaušinių trynius. Išmaišyk. (Geriausia būtu plaktuvu.) Supilk išplaktus kiaušinių baltymus (kai maišysi baltymus jie turi įgauti balta pūtelę) ir likusius miltus. Nedideliais gabalėliais supjaustyk nuluptus obuolius ir suberk į tešlą. Skarda ištepk aliejumi. Kepk 40min, vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus. ;]]
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...