
Chotpotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | kiauliena |
6 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
750 gramų | bulvių |
750 gramų | morkos |
500 gramų | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Jogurto sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Burokėlių sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Agurkinė sriuba
Chotpotas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
750 gramų -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Bulvės,
750 gramų -
Morkos,
750 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Petražolės, smulkintos,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Daina
2010-09-07 12:27
siaubo kinas.
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...