
Keptas upėtakis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | upėtakis |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
6 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
1 vienetas | bulvių |
0.5 vieneto | apelsinų |
2 vienetai | ridikėliai |
1 sauja | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 8 min., iš abiejų pusių, grilio keptuvėje, įpylus 2 šaukštus "Obelių" aliejau.
2.
Bulves supjaustyti labai plonais griežinėliais ir iškepti nedideliame kiekyje aliejaus.
3.
Salotoms supjaustyti ridikėlius, apelsiną, salotos lapus ir pašlakstyti citrinos sultimis bei "Obelių" aliejumi.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvies filė
-
Silkė su svogunais marinate
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Žuvies kukuliukai
-
Keptos seliavos
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Tuno blyneliai
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Įdaryta lazanija
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Itališki koldūnai
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Menkės kotletukai
-
Lašiša „My little secret“
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Upėtakis,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
1 vienetas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Salotos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 8 min., iš abiejų pusių, grilio keptuvėje, įpylus 2 šaukštus "Obelių" aliejau.
Bulves supjaustyti labai plonais griežinėliais ir iškepti nedideliame kiekyje aliejaus.
Salotoms supjaustyti ridikėlius, apelsiną, salotos lapus ir pašlakstyti citrinos sultimis bei "Obelių" aliejumi.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...