
Keptas upėtakis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | upėtakis |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
6 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
1 vienetas | bulvių |
0.5 vieneto | apelsinų |
2 vienetai | ridikėliai |
1 sauja | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 8 min., iš abiejų pusių, grilio keptuvėje, įpylus 2 šaukštus "Obelių" aliejau.
2.
Bulves supjaustyti labai plonais griežinėliais ir iškepti nedideliame kiekyje aliejaus.
3.
Salotoms supjaustyti ridikėlius, apelsiną, salotos lapus ir pašlakstyti citrinos sultimis bei "Obelių" aliejumi.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies troškinys
-
Folijoje kepta žuvis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Redos lašiša
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su morkomis
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Papuošta kepta lydeka
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Keptos plekšnės
-
Lašišos apkepas
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Upėtakis,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
1 vienetas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Salotos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 8 min., iš abiejų pusių, grilio keptuvėje, įpylus 2 šaukštus "Obelių" aliejau.
Bulves supjaustyti labai plonais griežinėliais ir iškepti nedideliame kiekyje aliejaus.
Salotoms supjaustyti ridikėlius, apelsiną, salotos lapus ir pašlakstyti citrinos sultimis bei "Obelių" aliejumi.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...