Varškę pertrinti, sumaišyti su puse krapų (arba pipirnės) žalumos, citrinos sultimis, druska, pipirais.
Varškės tyrę supilti į konditerinį maišelį ir išspausti ant lašišos gabalėlių.
Lašišą suvynioti, puošti citrinos griežinėliais.

Pieniška moliūgų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai |
200 gramų | varškė (pertrinta) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
10 vienetų | lašiša (sūdyta, gabalėliais) |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Kepti karosai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Silkė su svogūniukais
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Žuvies blynukai
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Folijoje keptas karpis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Lašišos kepsneliai
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Plekšnės filė su plutele
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Orkaitėje keptos telapijos
Pieniška moliūgų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Krapai
-
Varškė, pertrinta,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai, malti
-
Lašiša, sūdyta, gabalėliais,
10 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti, sumaišyti su puse krapų (arba pipirnės) žalumos, citrinos sultimis, druska, pipirais.
Varškės tyrę supilti į konditerinį maišelį ir išspausti ant lašišos gabalėlių.
Lašišą suvynioti, puošti citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2015-05-18 11:26
Ale tikra moliugu sriuba su lasisa vietoi moliugo lasisa jei rasot pavadinima tai ziurekit ka rasot dvokles
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...