Varškę pertrinti, sumaišyti su puse krapų (arba pipirnės) žalumos, citrinos sultimis, druska, pipirais.
Varškės tyrę supilti į konditerinį maišelį ir išspausti ant lašišos gabalėlių.
Lašišą suvynioti, puošti citrinos griežinėliais.
Pieniška moliūgų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | krapai |
| 200 gramų | varškė (pertrinta) |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
| 10 vienetų | lašiša (sūdyta, gabalėliais) |
| 1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kepsneliai
-
Pica su lašiša
-
Karosai grietinėje
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies blyneliai
-
Karpis su porais
-
Žuvies blynukai
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Omarai
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta lydeka
-
Žuvies paplotėliai
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvies kukulaičiai
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Lašiša su citrina
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Pieniška moliūgų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Krapai
-
Varškė, pertrinta,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai, malti
-
Lašiša, sūdyta, gabalėliais,
10 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti, sumaišyti su puse krapų (arba pipirnės) žalumos, citrinos sultimis, druska, pipirais.
Varškės tyrę supilti į konditerinį maišelį ir išspausti ant lašišos gabalėlių.
Lašišą suvynioti, puošti citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2015-05-18 11:26
Ale tikra moliugu sriuba su lasisa vietoi moliugo lasisa jei rasot pavadinima tai ziurekit ka rasot dvokles
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
