
Tortas "Žvaigždė"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
7 valgomieji šaukštai | miltai (SPELTA) |
5 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 gramų | grietinė |
2 pakeliai | standiklio (grietinėlės) |
šiek tiek | cukrus (kremui, pagal skonį) |
3 valgomieji šaukštai | kakava |
1 sauja | riešutai |
1 sauja | pabarstukai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
2.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
3.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).
4.
Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
-
Sausainių tortas
-
Tortas "Karamelės lašas"
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Sūrio pyragas
-
Tortas "Bounty"
-
Lietinių tortas
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Tortas "Žozefina"
-
Arbūzų tortas
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Gaivus mango tortas
-
Vasariškas tortas
-
Dietiškas torčiukas
-
Vaikiškas meduoliukas
-
Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
-
Tortas mažyliams
Tortas "Žvaigždė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai, SPELTA,
7 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
500 gramų -
Standiklis, grietinėlės,
2 pakeliai - Cukrus, kremui, pagal skonį
-
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
1 sauja -
Pabarstukai,
1 sauja -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...