
Tortas "Žvaigždė"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
7 valgomieji šaukštai | miltai (SPELTA) |
5 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 gramų | grietinė |
2 pakeliai | standiklio (grietinėlės) |
šiek tiek | cukrus (kremui, pagal skonį) |
3 valgomieji šaukštai | kakava |
1 sauja | riešutai |
1 sauja | pabarstukai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
2.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
3.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).
4.
Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas serbentinis varškės tortas
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Meile alsuojantis tortas
-
Naminis Raffaello tortas
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Vaisių tortas
-
Tortas Napoleonas
-
Sausainių tortas
-
Braškių tortas
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Blynų tortukas
-
Tortas su kokoso pienu
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Gaivus tortukas
-
Tortas meilės dienai
-
Sūrio tortas
-
Baltymų tortas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
Tortas "Žvaigždė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai, SPELTA,
7 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
500 gramų -
Standiklis, grietinėlės,
2 pakeliai - Cukrus, kremui, pagal skonį
-
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
1 sauja -
Pabarstukai,
1 sauja -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...