Tortas "Žvaigždė"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
7 valgomieji šaukštai | miltai (SPELTA) |
5 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 gramų | grietinė |
2 pakeliai | standiklio (grietinėlės) |
šiek tiek | cukrus (kremui, pagal skonį) |
3 valgomieji šaukštai | kakava |
1 sauja | riešutai |
1 sauja | pabarstukai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
2.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
3.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).
4.
Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas Mylimiausiajam
- Obuolių tortas su plakta grietinėle
- Pyragas „Sniegas“
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Graikų pyragas
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Šokoladinis tortas
- Gaivus mango tortas
- Obuolių tortas su varške
- Pyragas-tortas
- Šokoladinis varškės pyragas
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Trijų pienų tortas
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Naminis Raffaello tortas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- “Oreo” sausainių tortas
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
- Tortas mažyliams
Tortas "Žvaigždė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai, SPELTA,
7 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
500 gramų -
Standiklis, grietinėlės,
2 pakeliai - Cukrus, kremui, pagal skonį
-
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
1 sauja -
Pabarstukai,
1 sauja -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...