
230 mililitrų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | margarinas (Rama, kepiniams) |
350 mililitrų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | cukraus pudra (dekoravimui) |
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Ištepkite pyrago formą (26-28 cm skersmens) margarinu ir užberkite miltų. Pavartykite formą taip, kad miltai nuklotų visą formos vidų. Likusius miltus iš jos išberkite. Prikaistuvyje išlydykite margariną, sudėkite šokalado gabalėlius. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite šokoladui ištirpti. Margariną ir šokoladą galima išlydyti ir mikrobangų krosnelėje. Lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite šiek tiek atvėsusį šokolado ir margarino mišinį. Suberkite miltus ir cinamoną. Suplakite į vientisą masę ir supilkitę į paruoštą formą. Pyragą apibarstykite uogomis ir kepkite orkaitėje 15-17 minučių. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės su ledais arba plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Kalėdinis keksas
-
Sūrio pyragas
-
Tiramisu
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Purus obuolių pyragas
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Svogūnų pyragas
-
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Kriaušių pyragas
Paprastasis šokoladinis pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
230 mililitrų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Margarinas, Rama, kepiniams,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
350 mililitrų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukraus pudra, dekoravimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
papildomai reiks 100-150 ml šaldytų arba džiovintų uogų.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Ištepkite pyrago formą (26-28 cm skersmens) margarinu ir užberkite miltų. Pavartykite formą taip, kad miltai nuklotų visą formos vidų. Likusius miltus iš jos išberkite. Prikaistuvyje išlydykite margariną, sudėkite šokalado gabalėlius. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite šokoladui ištirpti. Margariną ir šokoladą galima išlydyti ir mikrobangų krosnelėje. Lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite šiek tiek atvėsusį šokolado ir margarino mišinį. Suberkite miltus ir cinamoną. Suplakite į vientisą masę ir supilkitę į paruoštą formą. Pyragą apibarstykite uogomis ir kepkite orkaitėje 15-17 minučių. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės su ledais arba plakta grietinėle.
Komentarai (5)
-
Aš
2013-05-14 19:30
O būtina dėti ;-) margariną skirtą kepiniams
-
aukse
2012-02-05 13:13
juokauju puikus is antro karto :super: :-D ;-)
-
Katrė
2011-05-05 21:57
Atsiprašau, bet kiek reikia dėti šokolado į šį pyragą? :-)