Avižinius dribsnius užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite, kad išbrinktų 10 minučių. Po to nukoškite vandenį ir avižinius dribsnius sumalkite.
Į dribsnius supilkite kefyrą, cukrų, kiaušinius, aliejų, suberkite kepimo miltelius, sukapotas slyvas ir sukapotus riešutus.
Viską gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite tešlą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
1 stiklinė | vanduo (verdantiis) |
0.5 stiklinės | kefyras |
0.5 stiklinės | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (saulėgrąžų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
200 gramų | slyvos (džiovintos) |
50 gramų | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguonų vyniotinis
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Pyragas-tortas
- Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
- Kisieliaus keksas
- Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
- Tuno pyragas su majonezu
- Pyragas su kukuliais
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Graikinių riešutų pyragas
- Karamelinis obuolių pyragas su ledais
- Pyragas su rikota
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Didysis kriaušių pyragas
- Keksiukai
- Kakavinis pyragas su juodais serbentais
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė -
Vanduo, verdantiis,
1 stiklinė -
Kefyras,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus, saulėgrąžų,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Slyvos, džiovintos,
200 gramų -
Graikiniai riešutai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižinius dribsnius užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite, kad išbrinktų 10 minučių. Po to nukoškite vandenį ir avižinius dribsnius sumalkite.
Į dribsnius supilkite kefyrą, cukrų, kiaušinius, aliejų, suberkite kepimo miltelius, sukapotas slyvas ir sukapotus riešutus.
Viską gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite tešlą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
:)
2014-09-26 21:29
Dziovintos slyvas naudojote? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...