Avižinius dribsnius užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite, kad išbrinktų 10 minučių. Po to nukoškite vandenį ir avižinius dribsnius sumalkite.
Į dribsnius supilkite kefyrą, cukrų, kiaušinius, aliejų, suberkite kepimo miltelius, sukapotas slyvas ir sukapotus riešutus.
Viską gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite tešlą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
1 stiklinė | vanduo (verdantiis) |
0.5 stiklinės | kefyras |
0.5 stiklinės | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (saulėgrąžų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
200 gramų | slyvos (džiovintos) |
50 gramų | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Vaisinis varškinukas
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Rausvas tortas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Šimtalapis
-
Manų apkepas su razinomis
-
Bulka "Pynutė"
-
Tortas "kriaušė"
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Kisieliaus keksas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Minkštutis obuolių pyragas
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė -
Vanduo, verdantiis,
1 stiklinė -
Kefyras,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus, saulėgrąžų,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Slyvos, džiovintos,
200 gramų -
Graikiniai riešutai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižinius dribsnius užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite, kad išbrinktų 10 minučių. Po to nukoškite vandenį ir avižinius dribsnius sumalkite.
Į dribsnius supilkite kefyrą, cukrų, kiaušinius, aliejų, suberkite kepimo miltelius, sukapotas slyvas ir sukapotus riešutus.
Viską gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite tešlą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
:)
2014-09-26 21:29
Dziovintos slyvas naudojote? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...