Pyragai
Ingredientai:
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
130 g cukraus
6 obuoliai
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimas:
Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek tiek vandens, dedame cukrų, cinamoną ir verdame, kol suminkštės. Tada iškočiojame sluoksniuotą tešlą, ant jos dedame obuolių padažą, o ant viršaus juostelėmis uždedame tešlos likutį. Pabarstome stambiais cukraus gabalėliais ir kepame apie 30 min. Skanaus!

"Amerikietiškas" obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
130 gramų | cukrus |
6 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | tešla (sluoksniuota) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Varškės ir obuolių pyragas
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Jogurtinis tortas
-
Aguonų vyniotinis
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Pascha
-
Marmurinis keksas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Rudens pyragas su sūriu
-
Pyragas su uogiene
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Šokoladinis pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas Velykoms
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
130 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Tešla, sluoksniuota,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pyragai
Ingredientai:
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
130 g cukraus
6 obuoliai
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimas:
Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek tiek vandens, dedame cukrų, cinamoną ir verdame, kol suminkštės. Tada iškočiojame sluoksniuotą tešlą, ant jos dedame obuolių padažą, o ant viršaus juostelėmis uždedame tešlos likutį. Pabarstome stambiais cukraus gabalėliais ir kepame apie 30 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
gabuza
2011-10-06 18:14
labai lengva man tik 7m. o jau iškepiau kaip reikent ;-) :super: :-o :aiskinu:
-
gira
2011-09-27 15:24
verdu jau kose , paskui toliau , bus matyti kas gausis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...