Pyragai
Ingredientai:
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
130 g cukraus
6 obuoliai
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimas:
Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek tiek vandens, dedame cukrų, cinamoną ir verdame, kol suminkštės. Tada iškočiojame sluoksniuotą tešlą, ant jos dedame obuolių padažą, o ant viršaus juostelėmis uždedame tešlos likutį. Pabarstome stambiais cukraus gabalėliais ir kepame apie 30 min. Skanaus!

"Amerikietiškas" obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
130 gramų | cukrus |
6 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | tešla (sluoksniuota) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Varškės ir obuolių pyragas
-
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Evelinos varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Jogurto indelio pyragas
-
Tinginių pyragas
-
Ypatingasis keksas
-
Sezamo gardumynas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Varškės pyragas
-
Kopūstų tortas
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Duona pagal Angelę
-
Mėsos pyragas
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
130 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Tešla, sluoksniuota,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Pyragai
Ingredientai:
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
130 g cukraus
6 obuoliai
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimas:
Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek tiek vandens, dedame cukrų, cinamoną ir verdame, kol suminkštės. Tada iškočiojame sluoksniuotą tešlą, ant jos dedame obuolių padažą, o ant viršaus juostelėmis uždedame tešlos likutį. Pabarstome stambiais cukraus gabalėliais ir kepame apie 30 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
gabuza
2011-10-06 18:14
labai lengva man tik 7m. o jau iškepiau kaip reikent ;-) :super: :-o :aiskinu:
-
gira
2011-09-27 15:24
verdu jau kose , paskui toliau , bus matyti kas gausis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...