Į dubenėlį tokia tvarką sudėkite produktus: pienas, sviestas, druska, mielės, pomidorų padažas ir miltai.
Rankomis išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką ir palikite pakilti.
Po 30 min. tešlą dar kartą išminkykite. Suformuokite dar kartą kepaliuką ir įdėkite į kepimo skardą.
Palikite 30 min. ir tik tada pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 170-180 laipsnių temperatūros.
Duona pagal Angelę
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (nebūtina) |
350 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
7 gramai | mielės (sausos) |
120 mililitrų | pienas (šiltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Meduoliukas
- Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
- Obuolių „Šarlotė“
- Sūrio pyragas
- Simonos šokoladinis pyragas
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Bulvinis pyragas
- Varškės apkepas su bananais
- Paprastasis šokoladinis pyragas
- Karamelinis pyragas
- Šokoladinis pyragas su riešutais
- Šlapias pyragas
- Mielinis pyragas su aguonomis
- Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
- Džiovintų slyvų pyragas
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Tinginys tarp aguonų
- Papajaus pyragėliai
- Saldus pyragas
Duona pagal Angelę
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas, nebūtina,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Pienas, šiltas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį tokia tvarką sudėkite produktus: pienas, sviestas, druska, mielės, pomidorų padažas ir miltai.
Rankomis išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką ir palikite pakilti.
Po 30 min. tešlą dar kartą išminkykite. Suformuokite dar kartą kepaliuką ir įdėkite į kepimo skardą.
Palikite 30 min. ir tik tada pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 170-180 laipsnių temperatūros.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...