Į dubenėlį tokia tvarką sudėkite produktus: pienas, sviestas, druska, mielės, pomidorų padažas ir miltai.
Rankomis išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką ir palikite pakilti.
Po 30 min. tešlą dar kartą išminkykite. Suformuokite dar kartą kepaliuką ir įdėkite į kepimo skardą.
Palikite 30 min. ir tik tada pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 170-180 laipsnių temperatūros.

Duona pagal Angelę
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (nebūtina) |
350 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
7 gramai | mielės (sausos) |
120 mililitrų | pienas (šiltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguoninis vyniotinis
-
Marmurinis keksas
-
Sūrio pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Šokoladinis pyragas
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Balta sluoksniuota duona
-
Kokosinis pyragas
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Obuolių pyragas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Jogurtinis pyragas
-
Dvisluoksnis obuolių pyragas
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Pyragas "Karpatai"
-
Pyragas „paprastutis“
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
Duona pagal Angelę
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas, nebūtina,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Pienas, šiltas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį tokia tvarką sudėkite produktus: pienas, sviestas, druska, mielės, pomidorų padažas ir miltai.
Rankomis išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką ir palikite pakilti.
Po 30 min. tešlą dar kartą išminkykite. Suformuokite dar kartą kepaliuką ir įdėkite į kepimo skardą.
Palikite 30 min. ir tik tada pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 170-180 laipsnių temperatūros.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...