Į dubenėlį tokia tvarką sudėkite produktus: pienas, sviestas, druska, mielės, pomidorų padažas ir miltai.
Rankomis išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką ir palikite pakilti.
Po 30 min. tešlą dar kartą išminkykite. Suformuokite dar kartą kepaliuką ir įdėkite į kepimo skardą.
Palikite 30 min. ir tik tada pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 170-180 laipsnių temperatūros.

Duona pagal Angelę
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (nebūtina) |
350 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
7 gramai | mielės (sausos) |
120 mililitrų | pienas (šiltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Pyragas „paprastutis“
-
Paprastas pyragas su persikais
-
Ūkininkų pyragas
-
Šimtalapis su razinomis
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Astos obuolių pyragas
-
Bananų pyragas
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Norvegiška tuno pynė
-
Dešrelės tešloje
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Grybų pyragas
-
Neapolietiškas pyragas
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Morkų pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Morkų pyragas
-
Tinginių pyragas
Duona pagal Angelę
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas, nebūtina,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Pienas, šiltas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį tokia tvarką sudėkite produktus: pienas, sviestas, druska, mielės, pomidorų padažas ir miltai.
Rankomis išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką ir palikite pakilti.
Po 30 min. tešlą dar kartą išminkykite. Suformuokite dar kartą kepaliuką ir įdėkite į kepimo skardą.
Palikite 30 min. ir tik tada pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 170-180 laipsnių temperatūros.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...