Meduolis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
2 skiltelės | medus |
1 stiklinė | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 stiklinė | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.
2.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.
3.
Viskas gerai išplakama.
4.
Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Meduolis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Medus,
2 skiltelės -
Kefyras,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.
Viskas gerai išplakama.
Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
austeja
2017-08-03 15:18
kiek medaus reikia deti
-
Adomas
2015-12-16 11:50
Ką reiškia 2 skiltelės medaus?
-
niam
2015-12-13 12:15
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...