Meduolis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 400 gramų | miltai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | cukrus |
| 2 skiltelės | medus |
| 1 stiklinė | kefyras |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 1 stiklinė | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.
2.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.
3.
Viskas gerai išplakama.
4.
Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Vaisinis varškinukas
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Everestas
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Tortas "kriaušė"
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Šokoladinis keksas
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Traškius
-
Pyragas su razinomis
-
Žuvies pyragas
-
Aguoninis vyniotinis
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Velykinė boba
Meduolis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Medus,
2 skiltelės -
Kefyras,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.
Viskas gerai išplakama.
Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
austeja
2017-08-03 15:18
kiek medaus reikia deti
-
Adomas
2015-12-16 11:50
Ką reiškia 2 skiltelės medaus?
-
niam
2015-12-13 12:15
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
