Į puodą sudėkite pomidorus ir sultinį. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Tada į puodą berkite susmulkintus bazilikus ir sriubą sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Grąžinkite mišinį į puodą, supilkite grietinėlę ir sviestą, ir virkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami.
Papuoškite papildomais baziliko lapeliais ir patiekite su mėgstama duona.
Pomidorų sriuba su bazilikais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės | pomidorai (švieži, nuluptų, be sėklų ir supjaustyti) |
4 stiklinės | sultinys (vištienos) |
10 vienetų | bazilikas (šakelės) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (riebi) |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Trinta cukinijų sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Mėlynių sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Moliūgų sriuba
- Raugintų burokėlių barščiai
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Vištienos sultinys
- Daržovių sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Toskanos pupelių sriuba
- Grybų sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Pertrinta pievagrybių sriuba
Pomidorų sriuba su bazilikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai, švieži, nuluptų, be sėklų ir supjaustyti,
4 stiklinės -
Sultinys, vištienos,
4 stiklinės -
Bazilikas, šakelės,
10 vienetų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
1 stiklinė -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėkite pomidorus ir sultinį. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Tada į puodą berkite susmulkintus bazilikus ir sriubą sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Grąžinkite mišinį į puodą, supilkite grietinėlę ir sviestą, ir virkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami.
Papuoškite papildomais baziliko lapeliais ir patiekite su mėgstama duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...