Į puodą sudėkite pomidorus ir sultinį. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Tada į puodą berkite susmulkintus bazilikus ir sriubą sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Grąžinkite mišinį į puodą, supilkite grietinėlę ir sviestą, ir virkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami.
Papuoškite papildomais baziliko lapeliais ir patiekite su mėgstama duona.

Pomidorų sriuba su bazilikais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės | pomidorai (švieži, nuluptų, be sėklų ir supjaustyti) |
4 stiklinės | sultinys (vištienos) |
10 vienetų | bazilikas (šakelės) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (riebi) |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Ukrainietiški barščiai
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Žirnelių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Trinta aguročių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Itališka svogūnų sriuba
Pomidorų sriuba su bazilikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai, švieži, nuluptų, be sėklų ir supjaustyti,
4 stiklinės -
Sultinys, vištienos,
4 stiklinės -
Bazilikas, šakelės,
10 vienetų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
1 stiklinė -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėkite pomidorus ir sultinį. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Tada į puodą berkite susmulkintus bazilikus ir sriubą sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Grąžinkite mišinį į puodą, supilkite grietinėlę ir sviestą, ir virkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami.
Papuoškite papildomais baziliko lapeliais ir patiekite su mėgstama duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...