Į puodą sudėkite pomidorus ir sultinį. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Tada į puodą berkite susmulkintus bazilikus ir sriubą sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Grąžinkite mišinį į puodą, supilkite grietinėlę ir sviestą, ir virkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami.
Papuoškite papildomais baziliko lapeliais ir patiekite su mėgstama duona.

Pomidorų sriuba su bazilikais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės | pomidorai (švieži, nuluptų, be sėklų ir supjaustyti) |
4 stiklinės | sultinys (vištienos) |
10 vienetų | bazilikas (šakelės) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (riebi) |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiška sriuba
-
Alaus sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Sriuba su makaronais
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Pupelių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Svogūnų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Jogurto sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Mamos žirnių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Saldi agrastų sriuba
Pomidorų sriuba su bazilikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai, švieži, nuluptų, be sėklų ir supjaustyti,
4 stiklinės -
Sultinys, vištienos,
4 stiklinės -
Bazilikas, šakelės,
10 vienetų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
1 stiklinė -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėkite pomidorus ir sultinį. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Tada į puodą berkite susmulkintus bazilikus ir sriubą sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Grąžinkite mišinį į puodą, supilkite grietinėlę ir sviestą, ir virkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami.
Papuoškite papildomais baziliko lapeliais ir patiekite su mėgstama duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...