1 kilogramas | kiauliena (karka) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | slyvos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Totoriški avienos maltiniai
- Jautienos kotletai
- Keptas, įdarytas paršelis
- Kepta šoninė
- Triušienos šašlykas
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kiaulienos šonkauliukai
- Neįprasti šašlykai
- Griežčių apkepas su mėsa
- Troškinti įdaryti agurkai
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Kiniškos šventės namuose
- Faršu įdarytos paprikos
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Skanus šašlykiukas
- Orkaitėje kepti kotletai
- Netikras zuikis tešloje
- Virta šerniena
- Didkotlečiai su ryžiais
Kiaulienos karka
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, karka,
1 kilogramas -
Morkos,
2 vienetai -
Slyvos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
Komentarai (4)
-
Rasa
2016-03-18 17:17
Seiminike sumaise tikriausiai kepima su virimu?kartais buna ir taip
-
Gaminanti
2016-02-16 12:32
Nuotrauka visiškai neatitinka recepto...