
Kiaulienos karka
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena (karka) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | slyvos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kepta kiškiena marinate
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Steikas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Jautienos kukuliai
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Karbonadai iš faršo
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Guliašiukas
-
Maltinukai su sūriu
-
Kepta marinuota veršiena
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Mineralinis šašlykas
Kiaulienos karka
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, karka,
1 kilogramas -
Morkos,
2 vienetai -
Slyvos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rasa
2016-03-18 17:17
Seiminike sumaise tikriausiai kepima su virimu?kartais buna ir taip
-
Gaminanti
2016-02-16 12:32
Nuotrauka visiškai neatitinka recepto...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...