Kiaulienos karka
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena (karka) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | slyvos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Grikių kotletai su mėsa
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Medžiotojų šašlykai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Jautienos kotletukai
- Kiauliena aštriame padaže
- Įdaryti burokėliai
- Triušienos pjausniai
- Steikas
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Kotletukai
- Didkotlečiai su ryžiais
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Virtas rūkytas kumpis
Kiaulienos karka
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, karka,
1 kilogramas -
Morkos,
2 vienetai -
Slyvos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rasa
2016-03-18 17:17
Seiminike sumaise tikriausiai kepima su virimu?kartais buna ir taip
-
Gaminanti
2016-02-16 12:32
Nuotrauka visiškai neatitinka recepto...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...