0.5 kilogramo | avienos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Omletas su šernienos paštetu
- Triušienos vyniotinis
- Kaukazo šašlykai
- Keptų kepenų gaminimas
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Cukinijų apkepas
- Varškės ir ryžių apkepas
- Omletas su grybais
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Keptos rudmėsės svieste
- Kepti cukinijų griežinėliai
- Tortilijos
- Skaniausi kibinai
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Menkė tešloje
- Jautienos čili su makaronais
- Kiaulienos kotletai
- Vištienos pyragas su grybais
Aviena ant iešmo
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
0.5 kilogramo - Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Komentarai (2)
-
Andrius
2011-06-17 12:10
Megstu tokius kepsnius. Puikus patiekalas :mmm: %-)