Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Aviena ant iešmo
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | avienos |
| šiek tiek | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saida margoje tešloje
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Vištienos blyneliai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Moliūgai vakarienei
-
Kalakutienos guliašas
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Kiaulienos guliašas
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Kepti ryžiai
-
Alkanųjų pica
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Triušiena, troškinta aluje
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Šašlykas kitaip
-
Kopūstų maltiniai
Aviena ant iešmo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
0.5 kilogramo - Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Andrius
2011-06-17 12:10
Megstu tokius kepsnius. Puikus patiekalas :mmm: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
