Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.

Aviena ant iešmo
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | avienos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutinta stirniena
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Aluje troškinta višta
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Keptas kalakutas
-
Makaronai su sardelėmis
-
Karpis, troškintas piene
-
Kiaulienos kepsniai
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvinės bandelės
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Picos blyneliai
-
Suktinukai
-
Makaronų saulytė
-
Avienos kebabas
-
Šparagai ant griliaus
-
Triušienos kukuliai
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
Aviena ant iešmo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
0.5 kilogramo - Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Andrius
2011-06-17 12:10
Megstu tokius kepsnius. Puikus patiekalas :mmm: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...