Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.

Aviena ant iešmo
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | avienos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kotletai
-
Kepta aviena
-
Penne makaronai su Pesto ir daržovėmis
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Apkepta virta karka
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kepta triušiena
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Grilyje keptos bulvės
-
Pyragas su mėsa
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Žuvies kukuliukai
-
Kukurūzų apkepas
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Karpis su salotomis
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Vištiena pietums
Aviena ant iešmo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
0.5 kilogramo - Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Andrius
2011-06-17 12:10
Megstu tokius kepsnius. Puikus patiekalas :mmm: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...