Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Aviena ant iešmo
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | avienos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikų laiveliai
- Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
- Karališkas Grill otas
- Aluje keptas viščiukas
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Paprastas varškės apkepas
- Ėrienos šašlykas
- Gardus vištienos šašlykiukas
- Karpis, pomidorų padaže
- Naminės mini tortilijos
- Tuno blyneliai
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Žuvis su garstyčiomis
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Naminė tortilija su priedais
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Mėsos - daržovių troškinys
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Orkaitėje keptos telapijos
Aviena ant iešmo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
0.5 kilogramo - Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Andrius
2011-06-17 12:10
Megstu tokius kepsnius. Puikus patiekalas :mmm: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...