Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!
Triušiena, troškinta aluje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
| 40 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| 1 kilogramas | triušiena |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 0.5 litro | alaus |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos užkepėlė
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Tuno blyneliai
-
Farširuota višta
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Kepta žuvis su grybais
-
Steikas
-
Keptas starkis
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Filiukai pataluose
-
Kotletai lenkiškai
-
Italijos kukuliai
-
Maltinukai su sūriu
-
Jautienos čenakai
-
Bulviniai bokšteliai
Triušiena, troškinta aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
40 gramų - Druska
-
Triušiena,
1 kilogramas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Alus,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabyra
2011-11-02 10:18
mmm... skanu verta pagaminti! o:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
