Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!
Triušiena, troškinta aluje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
40 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | triušiena |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
0.5 litro | alaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai su pikantišku majonezu
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Aguročiai su grybais
- Keptas upėtakis su daržovių ir kuskuso rizotu
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Griežčių apkepas su mėsa
- Kepta antis su apelsinais
- Norvegiška menkė vasariškai
- Vištienos kepsneliai
- Įdarytas baklažanas
- Kepti rauginti kopūstai
- Bulviniai blynai su grybais
- Įdaryti pomidorai
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Greitas bulvių apkepas
Triušiena, troškinta aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
40 gramų - Druska
-
Triušiena,
1 kilogramas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Alus,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabyra
2011-11-02 10:18
mmm... skanu verta pagaminti! o:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...