Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalome, minkštimą supjaustome smulkiai. Dešrą supjaustome griežinėliais, svogūną - žiedais. Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame bulves, svogūnus ir, nustatę vidutinę kaitrą, pridengę kepame 10 minučių. Sudedame dešrą, papriką ir kepame dar 10 minučių. Kiaušinius išplakame. Suberiame petražoles, pagardiname pipirais, pasūdome. Kiaušinių masę supilame į keptuvę su bulvėmis ir dešra ir kepame, kol sukrekės. Tada apverčiame ir apkepame kitą pusę. Galima tiekti tiek karštą, tiek šaltą.
Pastabos:
Užtruksite apie 35min.
Virtose bulvėse išliks daugiau vertingų medžiagų, jei jas virsite su lupenomis.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Dešros tarta
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | bulvių |
150 gramų | dešra (rūkyta) |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos bulvės
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulviniai bokšteliai
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulvių kroketai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Raganos kepsniukas
-
Bulvių kotletai su porais
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Cepelinai
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Orkaitėje keptos bulvės
Dešros tarta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
400 gramų -
Dešra, rūkyta,
150 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Petražolės, smulkintos,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalome, minkštimą supjaustome smulkiai. Dešrą supjaustome griežinėliais, svogūną - žiedais. Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame bulves, svogūnus ir, nustatę vidutinę kaitrą, pridengę kepame 10 minučių. Sudedame dešrą, papriką ir kepame dar 10 minučių. Kiaušinius išplakame. Suberiame petražoles, pagardiname pipirais, pasūdome. Kiaušinių masę supilame į keptuvę su bulvėmis ir dešra ir kepame, kol sukrekės. Tada apverčiame ir apkepame kitą pusę. Galima tiekti tiek karštą, tiek šaltą.
Pastabos:
Užtruksite apie 35min.
Virtose bulvėse išliks daugiau vertingų medžiagų, jei jas virsite su lupenomis.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...