Rudeninis laivelis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | cukinija |
300 gramų | vištiena ( faršas) |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją nuplauti, jei odelė kieta - nulupti. Perpjauti pusiau. Apiverti prieskoniais ir palaikyti.
2.
Ruošti įdarą: faršą apkepti keptuvėje su pjaustytomis morkomis ir paprika. Dėti prieskonių: česnakų miltelių, pipirų, druskytės, aštrios maltos paprikos, baziliko.
3.
Cukiniją įdaryti paruošta mase. Dėti į skardą ir kepti, kol cukinija suminkštės. Prieš baigiant kepti, viršų apiberti sūriu.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos paprikų salotos
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Brokolių apkepas
- Kopūstų maltiniai
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti pomidorai
- Moliūgų apkepas
- Balandėliai su soja
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Špinatų apkepas
- Kopūstienė su grybais
- Įdaryta cukinija
- Suflė su žirneliais
- Burokėlių apkepas
- Ryžių pudingas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Romšteksas majonezo padaže
- "Laukinė" cukinija
- Moliūgai vakarienei
- Briuselinių kopūstų apkepas
Rudeninis laivelis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Sūris,
100 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją nuplauti, jei odelė kieta - nulupti. Perpjauti pusiau. Apiverti prieskoniais ir palaikyti.
Ruošti įdarą: faršą apkepti keptuvėje su pjaustytomis morkomis ir paprika. Dėti prieskonių: česnakų miltelių, pipirų, druskytės, aštrios maltos paprikos, baziliko.
Cukiniją įdaryti paruošta mase. Dėti į skardą ir kepti, kol cukinija suminkštės. Prieš baigiant kepti, viršų apiberti sūriu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...