Rudeninis laivelis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | cukinija |
| 300 gramų | vištiena ( faršas) |
| 3 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | paprika |
| 100 gramų | sūris |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją nuplauti, jei odelė kieta - nulupti. Perpjauti pusiau. Apiverti prieskoniais ir palaikyti.
2.
Ruošti įdarą: faršą apkepti keptuvėje su pjaustytomis morkomis ir paprika. Dėti prieskonių: česnakų miltelių, pipirų, druskytės, aštrios maltos paprikos, baziliko.
3.
Cukiniją įdaryti paruošta mase. Dėti į skardą ir kepti, kol cukinija suminkštės. Prieš baigiant kepti, viršų apiberti sūriu.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porų pyragas
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdarytas moliūgas
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Grilyje keptos daržovės
-
Burokėlių blynai su varške
-
Vištienos užkepėlė
-
Kopūstų blyneliai
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Šparaginės pupelės
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Kukurūzų burbuolės
-
Paprikos su įdaru
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Lietinių tortas
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Rudeninis laivelis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Sūris,
100 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją nuplauti, jei odelė kieta - nulupti. Perpjauti pusiau. Apiverti prieskoniais ir palaikyti.
Ruošti įdarą: faršą apkepti keptuvėje su pjaustytomis morkomis ir paprika. Dėti prieskonių: česnakų miltelių, pipirų, druskytės, aštrios maltos paprikos, baziliko.
Cukiniją įdaryti paruošta mase. Dėti į skardą ir kepti, kol cukinija suminkštės. Prieš baigiant kepti, viršų apiberti sūriu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
