Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišyti su žaliais tryniais.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.
Pica su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | kvietiniai miltai |
| 20 gramų | mielės |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 40 gramų | grybai (džiovinti) |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) (įdarui) |
| 300 gramų | pievagrybiai (įdarui) |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (įdarui) |
| 4 valgomieji šaukštai | kečupas (įdarui) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai, įdarui) |
| 120 gramų | sūris (įdarui, fermentinis) |
| šiek tiek | bazilikas (įdarui) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keistas apkepas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Soti pica
-
Picos blyneliai
-
Ryžių pyragas su silke
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Maža pica
-
Kepta lašiša
-
Žuvies apkepas
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Mamos picos padas
-
Bulvių pica
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Grikių apkepas
-
Gardžioji pica
-
Tinginių pica
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Lazanija su baziliku
Pica su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Mielės,
20 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grybai, džiovinti,
40 gramų - Taukai (kiaulių), įdarui
-
Pievagrybiai, įdarui,
300 gramų -
Taukai (kiaulių), įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Kečupas, įdarui,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai, įdarui,
2 vienetai -
Sūris, įdarui, fermentinis,
120 gramų - Bazilikas, įdarui
- Kvapieji pipirai, įdarui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišyti su žaliais tryniais.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
