Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.

Purūs SPELTOS blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | miltai (SPELTA) |
200 mililitrų | pasukos |
50 mililitrų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Blynai iš ajerų
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Žirnių blynai
-
Blynai
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Tuno blyneliai
-
Slyvų blyneliai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Meilės blynai
-
Blyneliai su razinomis
-
Spelta blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Kopūstų blynai
-
Virtinukai su sūriu
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Kepenų blyneliai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Krevečių blyneliai
Purūs SPELTOS blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, SPELTA,
100 gramų -
Pasukos,
200 mililitrų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Reklama:
Komentarai (3)
-
JOANA
2017-01-08 12:43
SKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...