Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.

Purūs SPELTOS blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | miltai (SPELTA) |
200 mililitrų | pasukos |
50 mililitrų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Meilės blynai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Ryžių blynai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Spelta blyneliai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Tuno blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Morkų sklindžiai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Purūs SPELTOS blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, SPELTA,
100 gramų -
Pasukos,
200 mililitrų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Reklama:
Komentarai (3)
-
JOANA
2017-01-08 12:43
SKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...