Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)

Avižinių dribsnių blyneliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
50 gramų | avižinių dribsnių |
50 mililitrų | pienas |
60 mililitrų | vanduo |
10 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | uogienė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynų tortukas
-
Amerikietiški blyneliai
-
Žuvies spurgytės
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Kvietinių miltų blynai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Blynai su morkomis
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Žuvies blynukai
-
Blyneliai su razinomis
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Žirnių blynai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Šokoladiniai blynai
-
Kopūstų blyneliai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Baklažanų blynai
Avižinių dribsnių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Sviestas,
10 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Uogienė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
regina
2016-01-20 13:22
Tai kur dėti sviestą?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...