Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)
Avižinių dribsnių blyneliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 50 gramų | avižinių dribsnių |
| 50 mililitrų | pienas |
| 60 mililitrų | vanduo |
| 10 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | uogienė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananiniai blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Ryžių blynai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Baklažanų blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Moliūgų kotletukai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Blyneliai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Spelta blyneliai
-
Obuolių sklindžiai
-
Šokoladiniai blynai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
Avižinių dribsnių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Sviestas,
10 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Uogienė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
regina
2016-01-20 13:22
Tai kur dėti sviestą?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
