Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)

Avižinių dribsnių blyneliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
50 gramų | avižinių dribsnių |
50 mililitrų | pienas |
60 mililitrų | vanduo |
10 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | uogienė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Žuvies spurgytės
-
Meilės blynai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Blyneliai su razinomis
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Morkų sklindžiai
-
Blynai iš ajerų
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Cukinijų blyneliai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Blynai su grybais
-
Grikių blynai
-
Blynai
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Avižinių dribsnių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Sviestas,
10 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Uogienė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
regina
2016-01-20 13:22
Tai kur dėti sviestą?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...