Baklažanų blynai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 vienetas baklažanai
60 gramų graikiniai riešutai
4 valgomieji šaukštai grikiai (grikių miltai)
150 gramų pievagrybiai
1 vienetas svogūnai
2 skiltelės česnakas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baklažanų blynai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų