Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Baklažanų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | baklažanai |
60 gramų | graikiniai riešutai |
4 valgomieji šaukštai | grikiai (grikių miltai) |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Čenachai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Karštos paprikų salotos
-
Salierai tešloje
-
Įdaryti griežčiai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Kukurūzų maltiniai
-
Šparaginės pupelės
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Lazanija su moliūgais
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Grilyje keptos daržovės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Baklažanų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Baklažanai,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
60 gramų -
Grikiai, grikių miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...