Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Baklažanų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | baklažanai |
60 gramų | graikiniai riešutai |
4 valgomieji šaukštai | grikiai (grikių miltai) |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Brokolių ir kumpio užkepėlė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
"Laukinė" cukinija
-
Pomidorai tešloje
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Keptos gelteklės
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Cukinijų žiedeliai
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kukurūzų burbuolės
-
Porų pyragas
-
Įdarytas baklažanas
-
Moliūgai vakarienei
Baklažanų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Baklažanai,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
60 gramų -
Grikiai, grikių miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas
Gaminimo eiga:
Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...